Ψυχοκόρες: Η Φρόσω έρχεται κοντά στον Νάτση
Media

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω έρχεται κοντά στον Νάτση

Ψυχοκόρες: Μετά τη γέννηση του γιου της, η Φρόσω προσπαθεί να ανέβει στα μάτια του Νάτση, υπονομεύοντας την Ευανθία.

Παράλληλα, ο Παύλος και ο Ερμής συγκρούονται, καθώς ο νεαρός επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική, ενώ η Νέλλα συναντάει ξανά τον Τάσο ύστερα από καιρό

Ψυχοκόρες - Άννα Λουιζίδη: Το spoiler για το φινάλε της σειράς – «Το τέλος θα είναι ανθρώπινο…»

psixokores-anna-louizidi.jpg

Έχοντας στην άκρη του μυαλού της τα λόγια που της είπε η μάγισσα Αλμπίνα, η Φρόσω αποφασίζει να αλλάξει τακτική στο σπίτι των Νάτσηδων. Αρχίζει, λοιπόν, να προσεγγίζει με ερωτικό ενδιαφέρον το αφεντικό της, με απώτερο σκοπό να γίνει εκείνη κυρία του σπιτιού στη θέση της Ευανθίας. Συγχρόνως, προσπαθεί να μη χάνει στιγμή από τα μάτια της τον νεογέννητο γιο της, τον οποίο η κυρία της προσπαθεί να τον κρατάει μακριά της.

psixokores-aslanoglou.jpg

Μάλιστα, η Ευανθία, για να μη δεθεί το μωρό με τη μητέρα του, φέρνει στο σπίτι παραμάνα για να το ταΐζει, ενώ η Φρόσω την εκδικείται με τον δικό της τρόπο. Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας ξεκαθαρίζει στους γαμπρούς του ότι μόνο ο ίδιος ορίζει και αποφασίζει τι πρόκειται να γίνει με τα κτήματα.

psixokores-natsis-fotinio.jpg

Ωστόσο, ο Στράτος και ο Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για το ζήτημα που τους απασχολεί, προκειμένου να μη χάσουν το μερίδιο που πιστεύουν ότι τους αναλογεί. Την ίδια στιγμή, η Φρόσω συνεχίζει να υπονομεύει την Ευανθία στον Νάτση και έρχεται πιο κοντά μαζί του.

Πηγή mytv

Ψυχοκόρες: Η Νάτσαινα «έφαγε» τον Μέλιο και το twitter θρηνεί - Έτσι θα την εκδικηθεί η Φρόσω

Ψυχοκόρες – Βάρθης: Πώς θα επηρεάσει τον Μέρμηγκα η σχέση του με τη Δεσποινιώ;

Ψυχοκόρες: Έρχεται η ανατροπή! Η Φρόσω εκδικείται την τυφλή Ευανθία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved