Λίντα Εβαντζελίστα: «Έχανα το μυαλό μου»: Οι δίαιτες «λιμοκτονίας» και οι επιβλαβείς καθαρισμοί
Models

Λίντα Εβαντζελίστα: «Έχανα το μυαλό μου»: Οι δίαιτες «λιμοκτονίας» και οι επιβλαβείς καθαρισμοί

Μπορεί η Λίντα Εβαντζελίστα να συγκαταλέγεται στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της εποχής ωστόσο ο δρόμος μέχρι την κορυφή δεν ήταν πάντα ρόδινος.

Διένυσε χιλιόμετρα στα catwalks, διαθέτοντας προφανώς περίσσευμα αυτοπεποίθησης και ανοσία στα χιλιάδες βλέμματα που περιεργάστηκαν κατά καιρούς το βάδισμα, τις διαστάσεις, το σώμα της, κάθε σημαντική αλλά και κάθε επουσιώδη λεπτομέρεια του σώματός της κι εκείνη έκανε τα πάντα για να είναι αρεστή.

Σήμερα αν κανείς όμως τη ρωτήσει έχει να σου πει πως οι θυσίες ήταν περισσότερες. Μιλώντας σε πρώτο ενικό σε podcast αποκάλυψε, ότι έκανε «επιβλαβείς» καθαρισμούς αλλά και μια «δίαιτα λιμοκτονίας»

lindaevangelista_1698958936_3227423937201745416_1104701394.jpg

Λίντα Εβαντζελίστα

Την ημέρα μπορούσα να φάω οτιδήποτε. Ο μεταβολισμός άρχισε να επιβραδύνει κοντά στα 30. Άρχισα να γυμνάζομαι όταν ήμουν 27-28 ετών, γιατί νόμιζα ότι τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Ξέρω ότι όταν πετούσα κάθε δεύτερη μέρα και δούλευα και έτρεχα γύρω από το jet setting και το globe-trotting, έπρεπε να δουλέψω για να διατηρήσω το βάρος μου και μετά ήρθε η περίοδος που έπρεπε πραγματικά να το παρακολουθήσω», είπε ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Άρχισα να κάνω καθαρισμούς όλη την ώρα και μου άρεσε να τους κάνω, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ επιβλαβείς για μένα. Έκανα το Master Cleanse αρκετές φορές, αλλά έκανα και ιατρικούς καθαρισμούς, όπως ένα ρόφημα σε σκόνη, βάση ρυζιού ή πήγαινα στο «We Care» μία ή δύο φορές το χρόνο για μια εβδομάδα»

lindaevangelista_1694973539_3193992001662156638_1104701394.jpg

Λίντα Εβαντζελίστα

«Πίνεις υγρά, κυρίως νερό με λεμόνι, μέντα και τσάι, ένα ποτήρι χυμό την ημέρα και ένα αραιωμένο υγρό με λαχανικά μια φορά την ημέρα που το ονόμαζαν σούπα. Αλλά είναι στην ουσία μια δίαιτα πείνας, είναι απίστευτο. Δεν θα έκανα ποτέ ξανά αυτή τη στέρηση, δεν θα το ξανακάνω»

Και τόνισε: «Ήμουν τόσο ντροπιασμένη, μόλις είχα ξοδέψει όλα αυτά τα χρήματα και ο μόνος τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ για να το διορθώσω ήταν μηδέν θερμίδες και έτσι ήπια μόνο νερό. Έχανα το μυαλό μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved