Λίντα Εβαντζελίστα: Ο «εφιάλτης» μετά τις πλαστικές - «Δεν θέλω κάποιον δίπλα μου να αναπνέει»
Models

Λίντα Εβαντζελίστα: Ο «εφιάλτης» μετά τις πλαστικές - «Δεν θέλω κάποιον δίπλα μου να αναπνέει»

H Λίντα Εβαντζελίστα τα 58 της και μετά από επεμβάσεις που έχει μετανιώσει δηλώνει στους Sunday Times πως τα έχει βρει πια με τον εαυτό της.

«Δεν κατηγορώ πλέον τον εαυτό μου. Δεν είμαι πια σκληρή μαζί του. Ξέρω ότι εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όμως πίστευα ότι έφταιγα», εξομολογήθηκε.

Ήταν η ανάγκη της να νικήσει τον χρόνο η ευκολία με την οποία έπαιρνε κιλά που την έκανε να κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

«Η κρυολιπόλυση μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί δεν ήταν κάτι δραστικό. Ήταν κάτι σαν μια τοπική θεραπεία που θα φρόντιζε περιοχές του σώματος που καθώς μεγάλωνα, ξέρετε είχα κάποια αποθέματα λίπους και είχα καταλάβει ότι η κρυολιπόληση θα το φρόντιζε».

1675211724649-955501121-evangelista.webp

Η Λίντα Εβαντζελίστα είχα κάνει τις επεμβάσεις στο πιγούνι και στους μηρούς όμως όλες ήταν αποτυχημένες.

«Δεν το έχω ξεπεράσει εντελώς, αλλά προσπαθώ σκληρά να απαλλαγώ από τις ενοχές και τη ντροπή. Δεν το αφήνω να καταστρέψει τη ζωή μου. Δεν θα είχα μείνει κλεισμένη όμως αν ήξερα πόσοι άνθρωποι με νοιάζονται».

Σήμερα έχει αποδεχτεί την εμφάνισή της μετά τις επιπλοκές της θεραπείας. Το supermodel των προηγούμενων δεκαετιών δηλώνει πλήρης και δεν θέλει να ξαναβγεί ραντεβού ενώ μίλησε και για την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον πρώτο της σύζυγο.

linda-evangelista.webp

«Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει. Η τελευταία φορά που βγήκα ήταν σίγουρα πριν από τη θεραπεία, στην οποία είχα υποβληθεί και με άφησε παραμορφωμένη».

Η Εβαντζελίστα ήταν παντρεμένη με τον Τζέραλντ Μαρί, τον πρώην επικεφαλής του γραφείου της, Elite Model Management, στο Παρίσι. Παντρεύτηκαν το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37 ενώ χώρισαν μετά από 6 χρόνια.

Ο Μαρί μετά από χρόνια κατηγορήθηκε ότι βίασε τουλάχιστον 13 μοντέλα της Elite.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved