Λιάνα-Εύα Αμούτζα: «Έσβησε» το γνωστό μοντέλο - Άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων
Models

Λιάνα-Εύα Αμούτζα: «Έσβησε» το γνωστό μοντέλο - Άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων

Σοκ από τον θάνατο της Λιάνας - Εύας Αμούτζα. Το γνωστό μοντέλο από τον Βόλο άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων

Η άτυχη γυναίκα που είχε μία πετυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και αργότερα ως ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς στην Αττική, «έφυγε» μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

amoutza-(4).jpg

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση του πολύ καλού της φίλου, Χρήστου Κολοβού, ο οποίος αποχαιρετώντας την έγραψε:

«Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου»

amoutza-(5).jpg

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Eκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved