Όσκαρ 2024 - Σοφία Χαρμαντά: Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή που βρέθηκε στο after party;
Models

Όσκαρ 2024 - Σοφία Χαρμαντά: Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή που βρέθηκε στο after party;

Στο πάρτι του Vanity Fair μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ 2024 ήταν η Σοφία Χαρμαντά, η μοναδική Ελληνίδα!

«Η πιο μαγική νύχτα της χρονιάς. Φορώντας Dolce&Gabbana», έγραψε στο Instagram της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά.

Σοφία Χαρμαντά: Η ζωή στη Νέα Υόρκη και τα σχέδια για τις μελλοντικές σπουδές στην υποκριτική!

sofiaharmanda_1710153671_3321332178595043887_1812400661.jpg

«Ζούμε σε εποχές που σχεδόν σου απαγορεύουν να κάνεις όνειρα… Αυτό που ήδη έχεις είναι και το περισσότερο που μπορείς να διεκδικήσεις…Άλλωστε είναι μεγάλη η απόσταση που πρέπει να διανύσεις απο τον Άλιμο στο πάρτυ του Vanity Fair των Oscar, ούσα η μοναδική Ελληνίδα μοντέλο που έχεις παρευρεθεί ποτέ σε αυτό… Το μεγαλύτερο και hardest invite only-event of the planet… Δεν αρκεί μόνο μια εμφάνιση, αλλά ένα κράμα πραγμάτων! Συγχαρητήρια Σοφία μου», έγραψε στα social media του ο Χάρης Σιανίδης.

Την έχουν χαρακτηρίσει Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ, στο παρελθόν είχε σχέση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, ενώ έχει πάει διακοπές μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το 28χρονο μοντέλο έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, με την διεθνή καριέρα να είναι η καθημερινότητά της, μιας και μένει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική.

«Ήθελα από μικρή να μείνω στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως του μόντελινγκ. Ως παιδί έβλεπα πολλές ταινίες, μου άρεσε ο χώρος του κινηματογράφου και θυμάμαι
ότι έλεγα στη μητέρα μου:

«Όταν μεγαλώσω, θα μείνω οτο Λος Άντζελες. Εκείνη δεν έλεγε τίποτα, γελούσε. Τελικά έφυγα το 2017 για τη Νέα Υόρκη, που είναι η πρωτεύουσα της μόδας, και κάπως όλα πήραν τον δρόμο τους», έχει πει η ίδια

Σοφία Χαρμαντά: Οι διακοπές με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και η σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά: Η διεθνής καριέρα στο modeling, οι πρώτες απορρίψεις και η εγκατάσταση στην Αμερική!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved