Back to Greece... o Λάμπρος Δάνας
G-Fashion

Back to Greece... o Λάμπρος Δάνας

Επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες ο Λάμπρος Δάνας από την Κορέα, όπου συμμετείχε ως Έλληνας υποψήφιος, στον διεθνή διαγωνισμό «Mr. World 2010».


Το μοντέλο με την ελληνική ομορφιά μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, καθώς νικητής αναδείχθηκε ο 24χρονος τηλεοπτικός παρουσιαστής από την Ιρλανδία Καμάλ Ιμπραήμ, κατάφερε όμως να κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας εκτός συνόρων αφού πολλοί ήταν εκείνοι που τον ξεχώρισαν και υποστήριζαν ότι δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από την “Mr. World” της χρονιάς.
Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων οι υποψήφιοι έφθασαν στα όριά τους, δοκιμάσθηκε το σθένος και η αποφασιστικότητα τους συμμετέχοντας σε extreme sports, σε μαθήματα Tae Kwon Doe από δάσκαλο της μαύρης ζώνης, αλλά και λαμβάνοντας μέρος σε μαθήματα Κορεάτικης παραδοσιακής μαγειρικής, ενώ ξεναγήθηκαν σε εντυπωσιακά παλάτια και ναούς, σε εθνικά μουσεία εντρυφώντας στην τοπική κουλτούρα.
Ο τελικός του διαγωνισμού έγινε πριν από λίγες ημέρες σε ένα εντυπωσιακό συνεδριακό χώρο της Incheon - πόλη δίπλα στη Σεούλ, όπου και οι 80 εντυπωσιακοί άνδρες αναμετρήθηκαν στην πασαρέλα αρχικά με casual ένδυμα , στη συνέχεια με μαγιό και τέλος με κουστούμι. Από τους 80 υποψήφιους η κριτική επιτροπή, με παρουσιάστρια την διάσημη tραγουδίστρια Alesha Dixon, επέλεξε τους 15 πρώτους νικητές, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας Λάμπρος Δάνας .
Ο Λάμπρος ζει και εργάζεται ως μοντέλο στη Θεσσαλονίκη ενώ σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης, ενώ όνειρό του είναι να δημιουργήσει μια πανελλήνια αλυσίδα γυμναστηρίων και να αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved