WR.UP® by FREDDY: Οι τέλειες καμπύλες που κόβουν την ανάσα!
G-Fashion

WR.UP® by FREDDY: Οι τέλειες καμπύλες που κόβουν την ανάσα!

Αγαπημένες μας φίλες έχουμε μία συγκλονιστική αποκάλυψη... Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το παντελόνι WR.UP® της FREDDY που θα αναδείξει τον πιο σέξι και stylish εαυτό σας!


Το παντελόνι WR.UP® της FREDDY αποτελεί το απόλυτο «fashion statement» που δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας.
Με την πρώτη ματιά δείχνει σαν ένα απλό βαμβακερό παντελόνι, ΑΛΛΑ δεν είναι...
Η προσαρμοσμένη ζώνη σιλικόνης στη μέση προσφέρει τέλεια εφαρμογή
Ο εργονομικός σχεδιασμός στον καβάλο και οι μελετημένα τοποθετημένες ραφές το κάνουν να εφαρμόζει τέλεια στο σημείο ανάμεσα στους γλουτούς
Τα ειδικά WR.UP® επιθέματα σιλικόνης «στηρίζουν» και ανορθώνουν γλουτούς & μηρούς
Από επαναστατικό ελαστικό cottonjersey ύφασμα (80% jersey - 20% ελαστάνη) για ασύγκριτη ελαστικότητα
Εμείς το εντοπίσαμε στην πιο εντυπωσιακή του εκδοχή, από συνθετικό δέρμα! Το 'everyday leather' είναι ένα από τα megatrends της σεζόν, το είδαμε σε όλα τα Fashion Runways και έχει καταφέρει να φέρει το κύμα της rockglam, grunge σκηνής των '90s και πάλι στο προσκήνιο.
Το παντελόνι WR.UP® της FREDDY σε leather είναι το must-have κομμάτι που θα προσθέσει μία πινελιά 'πολυτέλειας' στο ντύσιμό σας, από το πρωί ως το βράδυ! Φοριέται 24/7, αφού μπορεί να συνδυαστεί τόσο με casual κομμάτια, oversized hoodies & knitwear, ή με silk tops & shirts, με γόβες ή ankle boots – δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί αν πούμε ότι αποτελεί το κομμάτι που μπορούμε άφοβα να αποκαλέσουμε «επένδυση» για την γκαρνταρόμπα μας!

Εκτός από το ότι θα είναι βολικό για όλες τις ώρες της ημέρα και κάθε ημέρα, το αποτέλεσμα δείχνει σούπερ γοητευτικό και θηλυκό, αφού ακολουθεί τη φυσική γραμμή του σώματος και «υποστηρίζει» τα πιο 'επίμαχα' σημεία της σιλουέτας!

Credits
Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: BodyArt S.A., τηλ.: 210 9969701
Freddy Store (Golden Hall), Attica Corners (City Link, Golden Hall,The Mall, Mediterranean Cosmos)καισεεπιλεγμένακαταστήματα.
Shop On line: www.z-mall.gr
Facebook.com/freddygreece

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved