Άγριος πόλεμος ανάμεσα στους Dolce & Gabbana και τον Sir Elton John! Τι συνέβη;
G-Fashion

Άγριος πόλεμος ανάμεσα στους Dolce & Gabbana και τον Sir Elton John! Τι συνέβη;

Έξαλλος είναι ο Sir Elton John με τους Ιταλούς σχεδιαστές Dolce & Gabbana μετά τις πρόσφατες δηλώσεις τους στο περιοδικό Panorama.

Το δίδυμο και πρώην σύντροφοι επιτέθηκαν εναντίον των ομοφυλόφιλων που αποκτούν παιδιά χρησιμοποιώντας πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς που ενόχλησαν ιδιαίτερα τον τραγουδιστή. Ο τελευταίος με τη σειρά του, ο οποίος ως γνωστόν είναι παντρεμένος με τον David Furnish και μαζί μεγαλώνουν δύο παιδιά που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, επιτέθηκε, ζήτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο instagram να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα των δύο σχεδιαστών, δείχνοντας και εμπράκτως την ενόχλησή του για όσα εκείνοι είχαν πει προηγουμένως. Τι είπαν; «Είμαστε αντίθετοι σε υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους» τόνισαν στη συνέντευξή τους και συνέχισαν: «Η μόνη οικογένεια είναι η παραδοσιακή. Δεν θέλουμε «χημικούς» απογόνους και «νοικιασμένες» μήτρες. Η ζωή έχει τη φυσική της πορεία και υπάρχουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να αλλάζουν». Αντιδρώντας σε αυτό που πιστεύουν πολλοί, ότι ένα παιδί πρέπει να είναι μία πράξη αγάπης, ο Dolce πρόσθεσε: «Γεννιέσαι από μία μητέρα και έναν πατέρα ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι». Τα ονομάζω «χημικά» παιδιά ή «συνθετικά» παιδιά. Μήτρες νοικιασμένες και σπέρμα διαλεγμένο από έναν κατάλογο». Ο πρώην σύντροφός του πρόσθεσε: «Η οικογένεια δεν είναι φαντασιοπληξία. Μέσα σε αυτή υπάρχει μία υπερφυσική αίσθηση κτητικότητας». Μετά από όλα αυτά, ο διάσημος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά σε προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε: «Πώς τολμάτε να αποκαλείτε τα υπέροχα παιδιά μου συνθετικά; Ντροπή σας που γίνεστε επικριτικοί με το θαύμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης που χάρη σε αυτό πολλοί άνθρωποι, ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά. Οι απαρχαιωμένες απόψεις σας είναι τόσο εκτός εποχής, όσο και η μόδα σας. Δεν θα ξαναφορέσω ποτέ Dolce and Gabbana».

Σε αντίδραση του μποικοτάζ που ζητάει ο τραγουδιστής στα προϊόντα των σχεδιαστών, ο Stefano Gabbana δεν σταματάει τα ποστ στο instagram. Μάλιστα, σε ένα από αυτά, γράφει: «Επειδή είναι διαφορετικό! Και σιχαίνεστε την αντίθετη άποψη! Ρατσιστές δικτάτορες... Ελευθερία στον λόγο».

Μετά από όλα αυτά, ο κόσμος της μόδας έχει διχαστεί με πολλούς να στηρίζουν τον Elton John και κάποιους άλλους να θεωρούν πως δικαίως λένε αυτά που λένε οι Dolce & Gabbana αν και υπάρχουν και κάποιοι που μιλούν για λάθος κίνηση των τελευταίων γιατί ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που λίγο πριν χωρίσουν ως ζευγάρι, είχαν απευθυνθεί σε φίλη τους ώστε να γίνει παρένθετη μητέρα για τα παιδιά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved