Κέιτ Μίντλετον: Οι αλλαγές στο παλάτι και οι νέοι κανόνες: «Ήταν σκληρό και για τους δυο»
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Οι αλλαγές στο παλάτι και οι νέοι κανόνες: «Ήταν σκληρό και για τους δυο»

Μεγάλες οι αλλαγές στο παλάτι μετά την αποκάλυψη η πως η Κέιτ Μίντλετον «παλεύει» με τον καρκίνο.

Ακόμη και τα παιδιά της μαθαίνουν πλέον νέους κανόνες ενώ δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό της. Οι ειδικοί εξηγούν το πόσο δύσκολη ήταν η ισορροπία της οικογενειακής τους ζωής και του βασιλικού τους καθήκοντος, με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson να λέει στο περιοδικό Hello!

Μίντλετον – Γουίλιαμ: Γιατί το επίσημο πορτρέτο της επετείου τους έφερε αρνητικά σχόλια;

bd6aa838-kate.jpg

«Ήταν σκληρό και για τους δύο, κυρίως ως γονείς, καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους με τη σοβαρότητα της διάγνωσής της».

Συνέχισε εξηγώντας ότι η διάγνωση του καρκίνου ήταν ένα «τεράστιο πλήγμα» για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να «ακολουθήσει μια ρουτίνα» για χάρη των παιδιών τους.

IRELAND BRITAIN ROYALS

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Peter Morrison / POOL

“Όλοι κάνουν το καλύτερο για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα” αναφέρει πηγή στο βρετανικό OK!. “Το σπίτι τους είναι γεμάτο με τα αγαπημένα της λουλούδια, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα αγαπημένα της σνακ. Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο Adelaide Cottage”.

“Λένε στην Kate ιστορίες, της φέρνουν τσάι και της φτιάχνουν σούπα. Η Charlotte οργάνωσε μέχρι και σπα. Χρειάζεται ξεκούραση αλλά η καρδιά της Kate δεν πάει να τα διώξει”.

“Ακολουθούν κάποιους νέους κανόνες, όπως το να μαζεύουν μόνα τους και να φτιάχνουν τα σνακ τους αλλά και να σιγουρεύονται ότι πλένουν να χέρια τους γιατί η Kate δεν πρέπει να εκτίθεται σε μικρόβια κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας” εξηγεί πηγή στο περιοδικό.

Μίντλετον – Γουίλιαμ: 13 χρόνια έγγαμου βίου - Η διαφορετική επέτειος!

Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της και το μήνυμα για την επιστροφή στην κανονικότητα

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η υπόσχεση για την Κέιτ και το άγχος για τα νέα καθήκοντα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved