Αποκλειστικό backstage από τη φωτογράφιση της Δούκισσας για τη νέα καμπάνια της JCou!
G-Fashion

Αποκλειστικό backstage από τη φωτογράφιση της Δούκισσας για τη νέα καμπάνια της JCou!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας κολεξιόν των αγαπημένων μας ρολογιών, , κατάφερε να εξασφαλίσει το gossip-tv.gr!

logo

Πήγαμε στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα και εκεί βρήκαμε τη Δούκισσα Νομικού να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, φορώντας τα εντυπωσιακά ρολόγια για τη νέα καμπάνια της !

Untitled4

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το backstage της Δούκισσας

logo

Ντυμένη και μακιγιαρισμένη απλά, αλλά γοητευτική και όμορφη, όπως πάντα, η πρέσβειρα της , Δούκισσα Νομικού, φωτογραφήθηκε από την Κατερίνα Τσατσάνη και έλαμψε μπροστά στην κάμερα με τα απίστευτα ρολόγια της σειράς για το φετινό Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού, έγινε από τον Παντελή Τουτουντζή, ενώ το styling είχε η Ίρις Λεονταρίτη και φωτογράφος-Social Media ήταν ο Κωνσταντίνος Φλαμιάτος.

Untitled5

Εκτός, όμως, από το απίστευτο δωμάτιο του King George, στο οποίο έγινε η φωτογράφιση και είχαμε την τύχη να βρεθούμε στις 3 Νοεμβρίου, εμείς «ερωτευτήκαμε» και τα νέα ρολόγια JCou της Δούκισσας γι’ αυτό και αποφασίσαμε να σας τα παρουσιάσουμε ένα-ένα!

logo

Όμορφα και κομψά, τα ρολόγια της JCou θα σε συνοδεύσουν από το πρωί ως το βράδυ, στη δουλειά και στη βόλτα, ενώ θα συμπληρώσουν το look σου, ανανεώνοντας την καθημερινή σου εμφάνιση! Διάλεξε, λοιπόν, το αγαπημένο σου ρολόι από τη νέα κολεξιόν της και εντυπωσίασε!

Untitled6
Untitled7
logo

Δείτε κάποια από τα νέα ρολόγια της που φοράει η Δούκισσα!

Untitled1
logo

Star JU16018-5: Ρολόι, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε yellow gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Χακί καντράν, Ατσάλινο δίχρωμο μπρασελέ σε ασημί & yellow gold απόχρωση, Αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Untitled2
logo

Lady D JU16017-7: Χρονογράφος, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Ασημί καντράν, Μαύρο δερμάτινο λουράκι, Αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Untitled3
logo

Lady D JU16017-3: Χρονογράφος, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rosegold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Ανθρακί καντράν, Ατσάλινο μπρασελέ, Αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: TIME CENTER Α.Ε., Βουλής 14, Αθήνα, Τηλ: 210 33 13 044, 210 32 35 933.

SHOWROOM: Βουλής 16, Αθήνα, Τηλ: 210 33 13 120

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved