Στo fashion show του Ζούλια, celeb μαμάδες και μπαμπάδες έκαναν catwalk με τις κόρες τους!
G-Fashion

Στo fashion show του Ζούλια, celeb μαμάδες και μπαμπάδες έκαναν catwalk με τις κόρες τους!

AXDW: Mε τίτλο «We are family» πραγματοποιήθηκε χθες (16/11) το fashion show του Βασίλη Ζούλια με το οποίο και ολοκληρώθκε η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. 

Το συγκεκριμένο fashion show το περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία οι fashion experts και τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας γενικότερα καθώς ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής θα παρουσίαζε τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν και τα ευφάνταστα κοσμήματα του Pericles Kondylatos που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του συγκεκριμένου brand.

O Βασίλης Ζούλιας δεν θα μπορούσε να μην επιφυλλάσσει εκπλήξεις για τους καλεσμένους του μιας και στην πασαρέλα του για να παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες του βρέθηκαν επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες με τις κόρες τους. Και επειδή ο τίτλος του σόου δεν ήταν καθόλου τυχαίος, στο catwalk περπάτησαν και αγαπημένες αδελφές, όπως η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς ή η Δωροθέα Μερκούρη με την αδελφή της Αλεξάνδρα Μερκούρη.

Στην πασαρέλα είδαμε την Αλεξάνδρα με τη Βίκυ Καγιά, τη Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της Κλειώ Ρόμπερτς, η Χριστίνα Πολίτη με τη μητέρα της Υακίνθη Καραβίτη αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της Ροζαλία όπως και ο Σπύρος Πώρος με την κόρη του Ήρω Πώρου και η Φαίη Μπέη με την κόρη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το fashion show στήριξε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία προσφέροντας μέρος των εσόδων του.

Δείτε φωτογραφίες από το fashion show του Βασίλη Ζούλια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved