Έλενα Τσαγκρινού: Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους, η πρόταση γάμου και η βραδινή έξοδος!
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους, η πρόταση γάμου και η βραδινή έξοδος!

Στην εκπομπή Ι love Σου Κου έκανε αποκαλύψεις με συνέντευξή της η Έλενα Τσαγκρινού η οποία διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. 

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία πλέον άρχισε να μετράει αντίστροφα για την άφιξη του γιου της, αποκάλυψε πώς θα ονομάσουν με τον σύντροφό της Dj Stephan τον γιο τους αλλά και αν έχει γίνει πρόταση γάμου από εκείνον.

Τσαγκρινού-Dj Stephan: Έκαναν gender reveal party και ενθουσιάστηκαν με την αποκάλυψη!

AS2A0726.jpg

«Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Ό,τι και να ερχόταν δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα» είπε αρχικά η μέλλουσα μανούλα και συνέχισε: «Ο Κώστας αρχικά (Dj Stephan) σκεφτόταν κοριτσάκι. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή. Μέχρι να καταφέρουμε να έρθει το μωράκι στην κοιλίτσα μου, δεν πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε παιδί. Μετά από μια αποβολή μπορείς να απογοητευτείς τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί».

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Όμως δεν είναι αλήθεια αυτό. Μετά τον πέμπτο μήνα ξεκινήσαμε να μιλάμε για την εγκυμοσύνη μου. Έγινε πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα με νοιάζει μόνο το μωρό».

Το ζευγάρι χθες το βράδυ μάλιστα έκανε και βραδινή έξοδο με τη μέλλουσα μανούλα να λάμπει μέσα στο λευκό πλεκτό φόρεμά της που αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Έλενα Τσαγκρινού για τα μελλοντικά της σχέδια στην προσωπική της ζωή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved