Εγκυμοσύνη & Ελληνίδες celebrities: Αυτές είναι οι γυναίκες που θα γίνουν μανούλες το 2024!
Showbiz

Εγκυμοσύνη & Ελληνίδες celebrities: Αυτές είναι οι γυναίκες που θα γίνουν μανούλες το 2024!

Δεν είναι μία, αλλά ούτε δύο... είναι πολλές οι Ελληνίδες celebrities που βιώνουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, αυτή τη εγκυμοσύνης, και ανυπομονούν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους και να ζήσουν την εμπειρία της μητρότητας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόζαρε στο ασανσέρ με φουσκωμένη κοιλιά δίπλα στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή», είχε αναφέρει σε δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και αποκάλυψε ότι οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι: «Τους πρώτους μήνες σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, δεν ξέρω, όπως θες πες το. Στην πρώτη δεν το είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλα.

Η Βίκυ Κάβουρα παραδέχτηκε ότι η εγκυμοσύνη στην αρχή ήταν πολύ δύσκολη αφού είχε συνεχώς πρωινές ναυτίες.

Μάλιστα τόνισε ότι εκείνο το διάστημα, μέχρι τον τρίτο μήνα της κύησης, ένιωθε περισσότερο άρρωστη παρά έγκυος αφού δεν είχε ούτε φουσκωμένη κοιλιά.

«Γεννήθηκα για να γίνω μαμά» παραδέχτηκε επίσης καθώς αποκάλυψε ότι από μικρή ονειρευόταν τη στιγμή που θα αποκτούσε το δικό της παιδί.

Η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν θέμα χρόνου από τη στιγμή που βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο, τον Γιώργο Τζαβέλα ο οποίος την ενέπνευσε ως πατέρας του παιδιού της.

Και κάπως έτσι, σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, κάτι που την χαροποιεί ιδιαίτερα.

Έλενα Τσαγκρινού

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Έλενα Τσαγκρινού αφού διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει μοναδικές στιγμές μαζί με τον σύντροφό της DJ Stephan.

Το ζευγάρι ύστερα από μία δυσάρεστη αποβολή ζει το όνειρό του, καθώς περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι.

«Είχα αποβάλει στις έξι εβδομάδες. Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, ήταν πλήγμα για εμένα, όμως ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Έκλαιγα καθημερινά γιατί περίμενα να πάει καλά. Ακόμα με πληγώνει. Ένιωσα την ημέρα πριν την αποβολή. Έπρεπε να πάω σε ένα live του συντρόφου μου και ένιωθα μια ανακατωσούρα στο στομάχι μου, δεν ένιωθα καθόλου καλά και όντως μετά από δύο ημέρες ο γιατρός μας είπε ότι δεν χτυπάει η καρδούλα του μωρού», είχε αποκαλύψει η Έλενα Τσαγκρινού.

Πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο από τη στιγμή που βλέπει μαζί με τον σύντροφό της ότι το τεστ εγκυμοσύνης είναι θετικό!

«Πως φτάσαμε κιόλας στο 5ο μήνα! Λίγο έμεινε! Είμαστε κόμικ σπίτι παιδιά. 25 Νοέμβρη 2023 τον μήνα των γενεθλίων μου έγινε το θαύμα! Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο η Έλενα Τσαγκρινού.

Βασιλική Τρουφάκου

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει και η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, καθώς διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της.

Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε η ίδια προ ημερών μιας και η ζωή της παίρνει πλέον άλλη, ακόμα πιο όμορφη τροπή. Άλλωστε, ανέκαθεν ήθελε να αποκτήσει τη δική της οικογένεια μιας και είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο:

«Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας.

Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία».

troufakou.jpg

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Κάβουρα: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι... Είχα υπερέμεση. Ένιωθα άρρωστη και όχι έγκυος»

Τσαγκρινού για την αποβολή: «Ήταν τεράστιο το σοκ... Δεν πήραμε σωστές κατευθύνσεις από τον γιατρό»

Βασιλική Τρουφάκου: Το ταξίδι της εγκυμονούσας στην Κωνσταντινούπολη - Μοναδικά στιγμιότυπα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved