Καγιά-Σωτηροπούλου: Οι σικ εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας & οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά
G-Fashion

Καγιά-Σωτηροπούλου: Οι σικ εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας & οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά

Η Βίκυ Καγιά και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι δύο από τις κυρίες της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στο Palazzo del Cinema.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και οι δύο κυρίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν σε καμία περίπτωση από εκεί.

Τα δύο looks που εντυπωσίασαν και οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά

Η Βίκυ Καγιά, μεταξύ άλλων, φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα με παγιέτα, βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της είχαν μαύρες και ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ για το μακιγιάζ της, επέλεξε γήινες αποχρώσεις και τόνισε το βλέμμα της. Τα μαλλιά της τα είχε πιάσει πίσω αναδεικνύοντας έτσι τις ωραίες γωνίες του προσώπου της.

viki.jpg


Η Τόνια Σωτηροπούλου από την άλλη, επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία των Mi-Ro. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα maxi φόρεμα με μακριά μανίκια, σε σαμπανιζέ απόχρωση, ενώ είχε εκατοντάδες μικρά στρας σε όλη του την έκταση.

Τα μαλλιά της τα έπιασε πίσω κι εκείνη, αφήνοντας όμως δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της μικρές τούφες. Για μακιγιάζ της επέλεξε όπως και η Βίκυ Καγιά γήινες αποχρώσεις.

toniasotiropoulou_373656486_18385369375049145_3685382238789784290_n.jpg

Καμία αό τις δύο δεν τόνισε τα χείλη αλλά έδωσαν περισσότερη έμφαση στα μάτια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved