Η Βίκυ Κουλιανού θυμάται το catwalk της με δημιουργία Valentino!
G-Fashion

Η Βίκυ Κουλιανού θυμάται το catwalk της με δημιουργία Valentino!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις υπέροχες πασαρέλες της Βίκυς Κουλιανού που έχουν αφήσει εποχή.

Συχνά η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από τα catwalk που έχει κάνει και αυτή τη φορά μας χάρισε ένα μοναδικό φωτογραφικό ντοκουμέντο με με δημιουργία Valentino.

Η Βίκυ Κουλιανού έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί ενώ έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού.

Δες τη φωτό στη gallery

«Το πρώτο μου ταξίδι ήταν στο Μιλάνο. Με θυμάμαι στο αεροπλάνο να κοιτάω από το παράθυρο, να βλέπω το Μιλάνο από ψηλά και να σκέφτομαι «σε αυτή την πόλη κάτι μου λέει πως θα μείνω πολύ!». Πού να το 'ξέρα; Η πορεία μου στη μόδα ξεκίνησε από δύο «Α»: Ασλάνης στην Ελλάδα και Armani στο εξωτερικό. Την πρώτη μέρα μου στην Ιταλία πηγαίνω στο ατελιέ του Armani. Έξω από το κτίριο μια τεράστια ουρά με 500 μοντέλα να περιμένουν να πάρουν νούμερο για να τους δει ο Armani – εγώ είχα το νούμερο 257, οπότε έτρεξα να πάρω παγωτό στην Ντουόμο, μέχρι να έρθει η σειρά μου. Όταν τελικά μπήκα μαζί με άλλα 9 κορίτσια, μας έβαλαν να φορέσουμε ένα μπεζ κορμάκι και ξυπόλυτες. Μπήκε ο Giorgio Armani και όταν έφτασε σε μένα με ρώτησε από πού είμαι. Του απάντησα «από την Ελλάδα» και με ρώτησε «όλα τα κορίτσια στην Ελλάδα έχουν τόσο μακριά χέρια και ψηλά πόδια;».

vicky_koulianoy_1692606156_3174132960730677361_2086432801.jpg

Με έβαλε και δοκίμασα σακάκι και φόρεμα και τελικά με έκλεισε για τα δύο σόου του, GiorgioArmani και Emporio Armani. Στο επόμενο Fashion Week με ζήτησαν από το No 1 πρακτορείο μοντέλων του Ρικάρντο Γκάι. Οπότε στο δεύτερο Fashion Week Milan της ζωής μου περπάτησα σε 36 σόου, σχεδόν σε όλα, μαζί με τη Λίντα Εβαντζελίστα, τη Ναόμι Κάμπελ, τη Σίντι Κρόφορντ και όλες τις άλλες», έχει πει η ίδια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved