Χρηστίδου: Συνδύασε το απόλυτο denim κομμάτι με το πιο κλασσικό φόρεμα της ντουλάπας της και έλαμψε
G-Fashion

Χρηστίδου: Συνδύασε το απόλυτο denim κομμάτι με το πιο κλασσικό φόρεμα της ντουλάπας της και έλαμψε

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι εδώ και χρόνια διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον συνεργάτη της Ελένης και όπως ήταν φυσικό αμέσως αποδέχτηκε την πρόταση.

Και μπορεί η Σίσσυ να μην δίνει συχνά το «παρών» σε βραδινά καλέσματα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και με την παρουσία της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

1698696725370-894557543-9400_DIMITRIS_OYGAREZOS_SISI_XRISTIDOY_28102023.jpg

Για τη βραδινή της αυτή έξοδο η Σίσσυ επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την αδυνατισμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα της ενώ από πάνω το συνδύασε με τα απόλυτο denim κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε σύνολο.

Δες την στη gallery

«Δεν άλλαξε κάτι από τότε που έκλεισε η σεζόν. Ουσιαστικά, έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες αυτή η αλλαγή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε σε ένα στάδιο που δεν πρέπει να το συζητάμε. Νιώθω λίγο άσχημα όταν γίνεται αυτό. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή που πρέπει να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του», έχει πει η ίδια για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved