Το ξέφρενο πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου: Η σπάνια βραδινή έξοδος της Χρηστίδου & το γλέντι
Exodos

Το ξέφρενο πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου: Η σπάνια βραδινή έξοδος της Χρηστίδου & το γλέντι

Μία μοναδική βραδιά για φίλους με αφορμή την ονομαστική του γιορτή οργάνωσε σε γνωστό στέκι της Αθήνας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο γνωστός παρουσιαστής, έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους διασκέδασε μέχρι το πρωί, με χορό, τραγούδι και πολύ κέφι το οποίο μάλιστα οδήγησε όλους τους παρευρισκόμενους σε ένα πολύ διασκεδαστικό γλέντι μέχρι το πρωί.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία σπάνια βραδινή της έξοδο μιας και δεν συνηθίζει να εμφανίζεται σε κοσμικά καλέσματα ή πολύβουα και πολυσύχναστα στέκια. Να όμως που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ως καλός της φίλος, κατάφερε να την ξεσηκώσει και να κάνει τελικά η Σίσσυ βραδινή έξοδο και μάλιστα... grande!

Ξέφρενο πάρτι

Η βραδιά αρχικά έδειχνε... πολλά υποσχόμενη και τελικά όντως εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να σιγοντάρει τον εορτάζοντα σε ένα ακόμα... φλερτ του με το μικρόφωνο τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες. Παρόντες επίσης πολλοί σημαντικοί άνθρωποι, όχι μόνο της τηλεόρασης αλλά και του δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με τον αδελφό του, Βασίλη. Επίσης είδαμε στο πάρτι τη Γωγώ Φαρμάκη, τις Λιούμπα και Έρη Ζώρα, τη Χριστίνα Αλούπη, την Άννα Ζηρδέλη και πολλούς ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved