Βανδή: Συζητήθηκε όσο καμία για το στυλ της – 4 + 1 εντυπωσιακές εμφανίσεις για το 2023
G-Fashion

Βανδή: Συζητήθηκε όσο καμία για το στυλ της – 4 + 1 εντυπωσιακές εμφανίσεις για το 2023

Γιατί η Δέσποινα Βανδή είτε είναι πάνω στην πίστα είτε κάνει δημόσιες εξόδους εντυπωσιάζει!

Το στιλ ή το έχεις ή δεν το έχεις και η Δέσποινα Βανδή ξέρει πως να κάνει ξεχωριστές τις εμφανίσεις της. Από το πρωί σε μια απλή βόλτα μέχρι το βράδυ που ανεβαίνει στην πίστα.

desp1navandi_1699529195_3232207614870829367_227381775.jpg

Και αυτές οι τελευταίες εμφανίσεις της είναι γεγονός πως συζητήθηκαν πολύ χωρίς ωστόσο να την «αγγίζουν» αφού με το χιούμορ της, όταν ρωτήθηκε σχετικά, έδωσε την απάντησή της. «Εγώ δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε… Εγώ έτσι έρχομαι κινηματογράφο, βγαίνω για ποπ κορν, για να δω την ”Εποχή των παγετώνων”».

Εμείς ξεχωρίσαμε εκείνες τις πέντε εμφανίσεις που μας άρεσαν πολύ και ήταν και σέξι και ήταν και σικ και ήταν από εκείνες που εύκολα θα ήθελαν πολλές να επιλέξουν αλλά αν δεν το έχεις απλά το κοιτάς!

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Η Δέσποινα Βανδή διατηρεί τη σιλουέτα της σε γραμμή που της επιτρέπει να φορέσει αυτό που θέλει και αν αναρωτιέσαι πώς το κάνει, η ίδια έχει αποκαλύψει κατά καιρούς τα μυστικά της υπέροχης σιλουέτας της.

«Όταν δούλευα στο Rex από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου, λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω και κάποιοι λένε ότι ήμουν ανορεκτική, λέω ότι είχαν δίκιο. Μα ήταν κιλά αυτά; Τότε το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, ούτε υγιές. Για πρωινό τρώω κρέπα πρωτεΐνης. Έχω κόψει το κόκκινο κρέας και το χοιρινό, έχω περιορίσει το κοτόπουλο. Έχω βάλει στη διατροφή μου φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, superfoods», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved