Η Λέχου με δερμάτινο, το φούξια μπλέιζερ της Δημητροπούλου και το ethnic πουκάμισο της Κολιανδρή
G-Fashion

Η Λέχου με δερμάτινο, το φούξια μπλέιζερ της Δημητροπούλου και το ethnic πουκάμισο της Κολιανδρή

Μια θεατρική βραδιά με σικάτες εμφανίσεις και όμορφες μαζώξεις!

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση "Συνέβη στο Monterey" στο Μικρό Χορν και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί!

IMG_9362.jpg

Την παράσταση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή και η Ευγενία Δημητροπούλου με τον σύζυγό της. Οι τρεις υπέροχες κυρίες μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις κομψές εμφανίσεις τους.

Η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε total μαύρο με παντελόνι σε στενή γραμμή και τοπ και το «έσπασε» με ένα απίθανο φούξια μπλέιζερ σε ιδιαίτερη ύφανση! Εξίσου γοητευτικός και ο σύζυγός της, Στέλιος Βαλτάκης.

Υπέροχο και το σύνολο της Κατερίνας Λέχου. Η ηθοποιός για την έξοδός της στο θέατρο επέλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι σε γκρι απόχρωση, το οποίο ταίριαξε με πανωφόρι στην ίδια απόχρωση. Στο πλευρό της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φορώντας μοβ παντελόνι με πορτοκαλί τοπ, δυο items τα οποία συνδύασε μοναδικά με εσάρπα ριγέ σε αυτές τις αποχρώσεις.

Δερμάτινο μαύρο παντελόνι φόρεσε την ίδια βραδιά και η Έμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε ως «Ηλέκτρα» στην ΕΡΤ συνδύασε το παντελόνι της με ένα ethnic πουκάμισο και μαύρο μπλέιζερ!

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved