Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το Shopping Star και το βασικό λάθος στο στιλ των Ελληνίδων
G-Fashion

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το Shopping Star και το βασικό λάθος στο στιλ των Ελληνίδων

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχεσαι ότι ανακαλύπτει διαφορετικές πτυχές σου εαυτού της μέσα από την παρουσίαση σου «Shopping star» ενώ σχολιάζει το στιλ των Ελληνίδων και πού εντοπίζει λάθη.

Μέσα από το τηλεπαιχνίδι του Star, τι άποψη έχεις σχηματίσει για τη μέση Ελληνίδα; Είναι προσεγμένη και καλοντυμένη;

Είναι πολύ χαρούμενη, είναι παιχνιδιάρα, της αρέσει να δοκιμάζει, να πειραματίζεται. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων για τις γυναίκες που έχουν έρθει στο πρόγραμμα, για τις γυναίκες που έχω γνωρίσει και έχω δει μέχρι στιγμής από κοντά. Μου έχουν αλλάξει την οπτική για τη ζωή, μου έχουν δώσει πολλή χαρά και ελπίδα. Όσον αφορά το ντύσιμο, είναι σίγουρα προσεγμένες προσπαθούν πάρα πολύ, τους απασχολεί η μόδα, καλοντυμένες δεν είναι πάντα, γιατί νομίζω ότι έχουν μπερδευτεί πάρα πολύ από τα social media αλλά και από την πληροφορία που παίρνουν από εμάς η οποία είναι μαζική, αν και προσπαθούμε να εξηγήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Γι' αυτό ίσως λέω τα πράγματα με το όνομά τούς γιατί είναι επιδίωξή μου να μάθουν πιο γρήγορα να μην κυνηγούν τη μόδα με εφήμερα κομμάτια, αλλά να στοχεύουν στο γούστο, στην αισθητική, σε κάτι κλασικό και διαχρονικό. Γούστο έχουν σίγουρα για να έρχονται σε εμάς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όσο κρατάω μυστική τη σχέση, βλέπω ότι πηγαίνει καλά»

iliana-papagewrgiou-(3).jpg

Ποιο είναι το βασικό λάθος που παρατηρείς ότι κάνουμε οι περισσότερες;

Θεωρώ ότι το βασικό λάθος όπως προανέφερα, οφείλεται στη μαζική πληροφορία που δεχόμαστε μέσω των social media όλοι μας. Θέλοντας και μη, το λάθος που κάνουμε είναι ότι δοκιμάζουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, κάπως έτσι καταλήγουμε να γινόμαστε «fashion victims». Θα έλεγα ότι έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο στη ζωή μου, κάποια χρόνια πίσω βέβαια. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να πάρουμε μια ανάσα, να φιλτράρουμε τα πράγματα, να αντιληφθούμε ποιες είναι οι βάσεις της μόδας, πού βασίζονται το στιλ, το γούστο, η καλαισθησία και από εκεί και πέρα να χτίσουμε πάνω σε αυτό το styling που μας αντιπροσωπεύει. Κάπως πρέπει να ηρεμήσουμε με τις υπερβολές, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας να δώσουμε βάση στα δυνατά μας σημεία, φυσικά να πειραματιστούμε και να τολμήσουμε, αλλά κυρίως να υποστηρίξουμε αυτά που ήδη φοράμε και αγαπάμε και να βρούμε ουσιαστικά το προσωπικό μας στιλ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μπηχτή στους ρεπόρτερ και τα νεύρα: «Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά»

1696053220734-400578574-iliana-papageorgiou.jpg

Τι δεν θα ήθελες να βλέπεις στις πιο νέες γενιές;

Στη νέα γενιά θέλω να τα δω όλα! Η νέα γενιά είναι εκείνη που έχει το δικαίωμα -ή το άλλοθι καλύτερα και το περιθώριο- να κάνει τα πάντα, να αλλάξει προσωπικότητα, στιλ, να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα, να δημιουργήσει νέες εικόνες να κάνει τα σωστά και τα λάθη της. Από τα λάθη και τον πειραματισμό μπορεί να προκύψουν καινούργια πράγματα και νέες τάσεις.

Πηγή Real

Διαβάστε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μη μου το παίζει και Ναόμι Κάμπελ! Η Ραμόνα ντύνεται σαν μούμια»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μοναδικά στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της που ήταν & ο έρωτάς της, ο Καραβασάνης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και... αγνόησε τους δημοσιογράφους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved