Μπόμπα: Το απίθανο street look της! Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας
G-Fashion

Μπόμπα: Το απίθανο street look της! Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας

Μια ακόμη υπέροχη εμφάνιση για τη Χριστίνα Μπόμπα.

Η όμορφη επιχειρηματίας αυτή τη φορά επέλεξε ένα look ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, αν προς το τέλος αυτής αφαιρέσεις ένα και μόνο αξεσουάρ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης σηκώνει τα «οικογενειακά βάρη»-Για ψώνια με τις κόρες του και τη Χριστίνα Μπόμπα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Χριστίνα Μπόμπα να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Για την πρωινή της έξοδο επέλεξε ένα τζιν παντελόνι σε άνετη γραμμή, t shirt και δερμάτινο τζάκετ στην πιο ωραία απόχρωση του πράσινου.

9820_XRISTINA_MPOMPA_1232024.jpg

Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι sneakers. Χαμογελαστή και με καλή διάθεση έδειχνε να απολαμβάνει τον περίπατό της στο κέντρο της πρωτεύουσας που τόσο αγαπά.

Πώς έχασε τα πρώτα (πολλά) κιλά της εγκυμοσύνης;

Η Χριστίνα Μπόμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει όλα τα μυστικά που τη βοηθούν να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

mpompa-(5).jpg

«Το πρωινό είναι το μόνο σταθερό γεύμα. Κάθε πρωί φτιάχνω ένα smoothie με φρούτα, λαχανικά, τζίντζερ, γιαούρτι, γενικά ό,τι βρω στο ψυγείο. Αισθάνομαι ότι αυτό μου δίνει boost μέσα στη μέρα. Επίσης, αβγά, αβοκάντο και τυρί ή, τις ημέρες που βιάζομαι, γάλα αμυγδάλου με δημητριακά.
Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει, το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν: τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες
Ακόμα και έξω όμως, όταν τρώω, κάνω υγιεινές επιλογές, θα φάω και το σουβλάκι μου, αλλά χωρίς τις πατάτες και με πίτα ολικής», είπε μεταξύ άλλων.

Μπόμπα: Έτσι είναι το νέο μίνιμαλ μπάνιο της- Το μυστικό για να απογειώσεις & εσύ τη διακόσμησή σου!

Χριστίνα Μπόμπα: Έχεις δει το γυμναστήριο που έχει στο σπίτι της; Θα ξετρελαθείς με τη θέα

Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει pole dancing & το χαίρεται! Το μυστικό για να αποκτήσεις τη σιλουέτα της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved