Ζήτω το animal print & αυτή την άνοιξη! Οι κυρίες της showbiz δίνουν ιδέες για ξεχωριστές εμφανίσεις
G-Fashion

Ζήτω το animal print & αυτή την άνοιξη! Οι κυρίες της showbiz δίνουν ιδέες για ξεχωριστές εμφανίσεις

Μπορεί οι παλ χρωματισμοί και τα φλοράλ ντεσέν να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να τα προτιμούμε στις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, όμως τα animal prints είναι all time classic και αξίζει να πάρετε ιδέες και για την εποχή που διανύουμε!

Με το λεοπάρ να έχει πάντα την τιμητική του, μερικές από τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ έχουν ήδη ενισχύσει τις γκαρνταρόμπες τους με ανάλογα κομμάτια. Αέρινα φορέματα, εντυπωσιακά tops, ζεβρέ κοκτέιλ εμφανίσεις και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, έχουν πάντα θέση στην ντουλάπα μας αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη διαφορά επιλέγοντας έναν animal print στράπλες κορσέ που είχε συνδυάσει με μαύρο bottom ενώ η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της με υπέροχο αέρινο λεοπάρ φόρεμα που της πήγαινε πολύ. Με ανάλογο σικ φόρεμα φωτογραφήθηκε στο instagram και η Λένα Δροσάκη.

Στο... κόλπο και η Ναταλία Γερμανού η οποία αν και πιο casual, συνδύασε υπέροχα το λεοπάρ σακάκι της με μαύρη τούλινη φούστα.

Εντυπωσιακή πάντα η καλλίγραμμη Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έδειξε πώς να εμφανιστούμε με στενό λεοπάρ φόρεμα ενώ πιο... προχώ, η Σοφία Καρβέλα έκανε μία εμφάνιση mix & match με το λεοπάρ παντελόνι της να ξεχωρίζει!

Πολύ σικ εμφανίσεις όμως έκαναν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου οι οποίες σε αντίθεση με τις παραπάνω κυρίες επέλεξαν το ασπρόμαυρο του... ζεβρέ για να ξεχωρίσουν!

Τέλος, η Τζένη Θεωνά εμφανίστηκε στην εκπομπή της με see through πουκάμισο που είχε συνδυάσει άψογα με μαύρο παντελόνι που τής πήγαινε πολύ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved