Όσα δεν ξέρατε για τον Νεκτάριο Κιρκόπουλο
G-Fashion

Όσα δεν ξέρατε για τον Νεκτάριο Κιρκόπουλο

Hot tips που δεν γνωρίζατε για την δουλειά, τα μελλοντικά σχέδια και τις ... γυναίκες στην ζωή του Έλληνα top model Νεκτάριου Κιρκόπουλου. 

Λείπει για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα από την Ελλάδα, λόγω δουλειάς. Έχει ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφίσεις, διαφημιστικά και shows.

Αρχές Σεπτέμβρη επέστρεψε από την Σανγκάη, όπου τον έστειλε το πρακτορείο του για τρεις μήνες. Ήταν πραγματικά μία μοναδική εμπειρία για εκείνον αν και στην αρχή μέχρι να προσαρμοστεί, όπως δήλωσε σε συνεντεύξεις του, ένιωθε ότι βρισκόταν όχι απλώς σε άλλη ήπειρο αλλά σε άλλο πλανήτη. Όσον αφορά, στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αρκεί να αποκαλύψουμε ότι λατρεύει τις γυναίκες. «Κάθε μία έχει τον δικό της τρόπο γι’ αυτό δεν τις χορταίνεις ποτέ» ισχυρίζεται ο Νεκτάριος. Πάντως, για αρκετά χρόνια ακόμη το γνωστό μοντέλο θα συνεχίσει την διεθνή καριέρα του, με μία βαλίτσα στο χέρι, από την Ευρώπη…. στην Ασία μέχρι και την Αφρική, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το βιογραφικό αλλά και τις εμπειρίες του. Πηγή: televoas

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved