Survivor είσαι και εσύ και αξίζει να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και περιποίησης!
Trends

Survivor είσαι και εσύ και αξίζει να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και περιποίησης!

Μέρα με τη μέρα ο υδράργυρος ανεβαίνει όλο και πιο πολύ και μπορεί να σου αρέσει η ζέστη, αλλά αν ζεις στην πόλη, τότε ξέρεις πολύ καλά σε τι μεγάλο «βασανιστήριο» μπορεί να μετατραπούν οι καθημερινές σου μετακινήσεις.

Το μόνο που ονειρεύεσαι κάτι τέτοιες καλοκαιρινές ημέρες είναι να επιστρέψεις στο σπίτι σου για να κάνεις ένα απολαυστικό και δροσερό μπάνιο!

Διότι δεν είναι μόνο τα «παιδιά» στο Survivor που περνούν δύσκολα. Τα ζόρια σου τα τραβάς κι εσύ που πρέπει να τρέχεις μες στον ήλιο και τη ζέστη για να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Ναι, είσαι και εσύ Survivor και σίγουρα μπορείς να καταλάβεις πώς ένιωσαν οι παίκτες του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο όταν την περασμένη εβδομάδα είδαν το έπαθλο που τους περίμενε έπειτα από ένα απαιτητικό αγώνισμα. Ήταν μία εμπειρία αναζωογόνησης και περιποίησης με προϊόντα Fa και Gliss και μια μοναδική βραδιά στο ονειρικό Casa Campos στο Las Romanas!

Ναι, αυτή η αίσθηση είχε λείψει πολύ στους παίκτες του Survivor για αυτό και πάλεψαν σκληρά στον αγώνα. Τελικά, νικητές του μοναδικού επάθλου στέφθηκαν οι Μαχητές οι οποίοι και τίμησαν δεόντως όλα τα προϊόντα που κέρδισαν!

Ο Μάριος, ο Κωνσταντίνος και ο Κώστας (η αλλιώς «Μισθοφόρος») το είχαν... ανάγκη το αφρόλουτρό τους! Μάλιστα, με το που έπιασαν στα χέρια τους τα προϊόντα Fa, ο «τρελός» Κύπριος και ο Βασάλος... τρελάθηκαν από την χαρά τους και άρχισαν να παίζουν στο νερό!

2

Όσον αφορά στη μοναδική γυναίκα της παρέας, δηλαδή τη Σάρα, έτρεξε να λούσει τα μακριά και πλούσια μαλλιά της, χρησιμοποιώντας όλα τα προϊόντα περιποίησης της σειράς Gliss Fiber Therapy: Και το σαμπουάν και το conditioner και τη μάσκα επανόρθωσης και το λαδάκι!

3

Αλλά και οι άντρες της ομάδας απόλαυσαν το μπάνιο τους και με τα προϊόντα Gliss Ultimate και Total Repair έλουσαν και περιποιήθηκαν τα μαλλιά και τα... μούσια τους. Πράγματι, χρειάζονταν ένα προϊόν για άμεση επανόρθωση, αντοχή και λάμψη, αφού τα μαλλιά τους ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο ήλιος και η θάλασσα τα φθείρουν.

4

Το «έπαθλο» που θέλεις εδώ και τώρα!

Αυτό το έπαθλο το θέλεις κι εσύ έπειτα από μια κουραστική ημέρα. Τη χρειάζεσαι πολύ την τόνωση, την επανόρθωση, την αναζωογόνηση.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις έως τον Άγιο Δομίνικο, ούτε να περάσεις από κάποια σκληρή δοκιμασία για να ζήσεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης με το Gliss, τον ειδικό στην επανόρθωση των μαλλιών και να αισθανθείς Faνταστικά μετά από ένα ντους. Φέτος το Καλοκαίρι, βρες τα κατάλληλα προϊόντα για εσένα και φρόντισε για τα μαλλιά και το σώμα σου!

#FeelFantastic
#CareForHair

5
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved