Δέσποινα Βανδή: Με αυτή την άσκηση θα αποκτήσεις το τέλειο κορμί πριν βγεις στην παραλία (Video)
Trends

Δέσποινα Βανδή: Με αυτή την άσκηση θα αποκτήσεις το τέλειο κορμί πριν βγεις στην παραλία (Video)

Αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή «τρέχει» με τις πρόβες της αφού την Τετάρτη 12 Ιουνίου η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Το δικό μας σινεμά» κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Άλσος.

Και μπορεί ο χρόνος της να είναι περιορισμένος, ωστόσο η Δέσποινα είναι από εκείνες τις γυναίκες που δεν ξεχνούν να ασχολούνται με τον εαυτό τους. Τι σημαίνει αυτό;

Σωστή διατροφή και άσκηση! Ό, τι πρέπει δηλαδή να κάνει κάθε γυναίκα έτσι ώστε να είναι λαμπερή και πάνω όλα υγιής.

Η Δέσποινα πολλές φορές έχει δώσει συμβουλές στις διαδικτυακές της φίλες για το πώς θα αποκτήσουν ένα κορμί υγιές με την ίδια να αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά διατροφής.

«Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε. Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά.

Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματά σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε. Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά!», έχει πει η ίδια.

Όσο για εκείνη τη θαυματουργή άσκηση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το τέλειο κορμί, όπως της Δέσποινας;

Για ρίξε μια ματιά στο βίντεο της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved