Παρουσιαστής εγκατέλειψε τη συζυγική του στέγη για τα μάτια συναδέλφου
G-Secrets

Παρουσιαστής εγκατέλειψε τη συζυγική του στέγη για τα μάτια συναδέλφου

«Έρωτας είναι η αιτία» λέει ένα τραγούδι της Γλυκερίας και σίγουρα ο παρουσιαστής για τον οποίο γίνεται λόγος το συγκεκριμένο άσμα το γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά!

Όσο για τη σύζυγό του μάλλον θα τραγουδάει το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» και θα το αφιερώνει στο μήλον της έριδος και συνάδελφο του συζύγου της – έστω και μόνο στα χαρτιά -.

Ας αφήσουμε, όμως, τα τραγούδια και ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εκείνος είναι πασίγνωστος δημοσιογράφος και παρουσιαστής πολλά χρόνια παντρεμένος και αρκετά «μπερμπάντης» αφού κατά διαστήματα, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, έχουν ακουστεί για εκείνον διάφορες φήμες. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά. Ο κύριος την «πάτησε» για τα καλά με νεαρή και πολύ όμορφη συνάδελφό του που δεν μπορούσε να ζει μακριά της και εγκατέλειψε την οικογένειά του.

Το παραστράτημά του αυτό μετράει σχεδόν δυο χρόνια με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες όπου παραδέχτηκε και στη γυναίκα του τον έρωτά του για μια άλλη κοπέλα και μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι του για να πάει να ζήσει μαζί της. Προς το παρόν βέβαια ο παρουσιαστής δεν έχει πάρει διαζύγιο ούτε έχει αφήσει να βγει στη δημοσιότητα ότι είναι ουσιαστικά χωρισμένος και έχει χαρίσει αλλού την καρδιά του.

Η γυναίκα που του έχει πάρει τα μυαλά από την άλλη δεν δείχνει να πτοείται ιδιαίτερα ούτε που στο χώρο σχολιάζουν το γεγονός ούτε που μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ζει και εκείνη τον απόλυτο έρωτα και αφήνει το χρόνο να γράψει την... ιστορία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved