Έφη Κυριάκου: «Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα μπήκα στο καλύτερο καστ ηθοποιών»
G-Sexy

Έφη Κυριάκου: «Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα μπήκα στο καλύτερο καστ ηθοποιών»

H Έφη Κυριάκου αλλάζει ρότα στα επαγγελματικά της και κάνει ντεμπούτο στο σινεμά συμμετέχοντας στην ταινία «Η κόρη του Ρέμπραντ», με πρωταγωνιστές τον Λάκη Λαζόπουλο, και πλειάδα ηθοποιών πρώτης γραμμής.


«Θυμάμαι ότι στη γυμνή φωτογράφηση που ακολούθησε όταν πήρα τον τίτλο της Playmate αισθανόμουν πολύ άβολα. Ωστόσο δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά διότι ήταν ένας από τους όρους του συμβολαίου μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
«Η ενασχόλησή μου με το μόντελινγκ ξεκίνησε όπως και στις περισσότερες κοπέλες: τυχαία. Με σταμάτησαν στον δρόμο από το πρακτορείο Αce και μου πρότειναν να πάω στο γραφείο για κάποιες φωτογραφήσεις και για δουλειά. Έτσι κι έγινε.».
Με την οικονομική κρίση να έχει πλήξει και την εγχώρια μόδα, το όμορφο μοντέλο oδηγείται εκτός χώρου. Μέχρι που πριν από λίγους μήνες ένας φίλος της θα μιλήσει για εκείνη στον σκηνοθέτη Νίκο Παναγιωτόπουλο που ετοιμάζεται να γυρίσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Η κόρη του Ρέμπραντ». «Με φώναξαν για έναν μικρό ρόλο, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα μπήκα στο καλύτερο καστ ηθοποιών.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος, η Δήμητρα Ματσούκα με την αδελφή της Μαρία, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Δούκισσα Νομικού. Ομολογώ ότι τα συγκεκριμένα γυρίσματα υπήρξαν για μένα μια εξαιρετική εμπειρία. Αρκετούς μήνες δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο εκτός από την ταινία. Γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους και εντυπωσιάστηκα από την απλότητά τους. Ακόμη και ο Λάκης Λαζόπουλος με ενθουσίασε με το πόσο προσγειωμένος είναι», εξομολογείται. Στην ερώτηση αν η υποκριτική τέχνη έχει μπει στα μελλοντικά της σχέδια, η ίδια απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη: «Γιατί όχι; Η μόδα άλλωστε περνάει κρίση, οπότε πρέπει να βρεθούν νέα ενδιαφέροντα και εναλλακτικές. Η πρώτη επαφή με τον χώρο μού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν δεχτώ και άλλη πρόταση θα σκεφτώ πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παρακολουθήσω μαθήματα σε κάποια σχολή υποκριτικής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved