Ναμπιλά Μπενάτια: Η Γαλλίδα Καρντάσιαν κατέκτησε την κορυφή
G-Sexy

Ναμπιλά Μπενάτια: Η Γαλλίδα Καρντάσιαν κατέκτησε την κορυφή

Η 25χρονη Ναμπιλά Μπενάτια, θεωρείται «βασίλισσα των ριάλιτι», έχει κάνει φυλακή, και  πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της. 

Μπορεί να είναι μικρή σε ηλικία, αλλά έχει προλάβει να ζήσει πάρα πολλά, ενώ την αυτοβιογραφία της την παρουσίασε στο Σαλόνι Βιβλίου του Παρισιού και χρειάζεται άνδρες ασφαλείας, για να προστατευτεί από τις υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου.

Ο τίτλος του βιβλίου της «Trop Vite»-Υπερβολικά γρήγορα- μαρτυρά πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα στη ζωή της Ναμπιλά Μπενάτια, της «βασίλισσας των ριάλιτι» στη Γαλλία, της οποίας μια ατάκα έγινε σλόγκαν που χρησιμοποιήθηκε ακόμα και σε διαφημίσεις, ενώ ένας καβγάς με πρώην σύντροφό της, που όπλισε το χέρι της με μαχαίρι, την έστειλε πίσω από τα κάγκελα.

Η Ναμπιλά έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ κατά την εφηβική ηλικία, εμφανίζεται ανελλιπώς από το 2011 σε ριάλιτι. Το μεγάλο «μπαμ», όμως, σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας και ανέλιξης στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο, το έκανε τον Μάρτιο του 2013, όταν σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι «Les Anges de la telerealite» είπε τη φράση «Allo! Non, mais allo quoi!» («Ναι, με ακούτε; Με λαμβάνετε;»), η οποία έγινε viral, καθώς ο τρόπος που την ξεστόμισε έδειχνε την απόλυτη έκπληξη και περιφρόνηση για τη συμπαίκτριά της, που έκανε το λάθος να της ζητήσει σαμπουάν επειδή η ίδια δεν είχε.

Αυτή η πτυχή της καριέρας της ήρθε και σφράγισε το παρατσούκλι «Γαλλίδα Κιμ Καρντάσιαν», που της έδωσε το αμερικανικό σάιτ ΤΜΖ.

Τη νύχτα της 6ης προς 7η Νοεμβρίου του 2014, ωστόσο, η καριέρα της και η ζωή της έφτασαν πολύ κοντά στην καταστροφή. Η Ναμπιλά κάλεσε την αστυνομία, γιατί ο τότε σύντροφός της Τομά Βεργκαρά κείτονταν αιμόφυρτος με τραύματα από μαχαίρι στον θώρακά του. Οι αστυνομικοί την υποπτεύθηκαν από την αρχή και την οδήγησαν στο κρατητήριο, αν και ο Βεργκαρά ισχυρίστηκε κι αυτός ότι είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους. Αρχισε έρευνα, ο Βεργκαρά «έσπασε» και η σταρ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έμεινε στη φυλακή για λίγους μήνες. Εκτοτε απέχει από το ριάλιτι, ωστόσο επιχειρεί δυναμικό comeback μέσω της αυτοβιογραφίας της, όπου αποκαλύπτει τα πάντα για την υπόθεση Βεργκαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved