Ελληνικός μπελάς για το Fox News
G-Sexy

Ελληνικός μπελάς για το Fox News

Η 37χρονη Αντρια Κωνσταντίνα Τάνταρος έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους επιτελικούς του Fox News, αφενός λόγω της αγωγής για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε εναντίον τους και αφετέρου λόγω του αποκαλυπτικού βιβλίου που κυκλοφόρησε για όσα διαδραματίζονταν εκεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η espresso στην αγωγή που κατέθεσε τον περασμένο Αύγουστο εναντίον του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Ρότζερ Είλς, του παρουσιαστή Μπίλι Ο' Ράιλι και πολλών ακόμη στελεχών, ζητεί το ποσό των 47.000.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από εκείνους με την ανοχή των ανωτέρων τους, αλλά και για τη συμμετοχή τους σε καμπάνια συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον της.

Το κανάλι προσπαθεί να λύσει εξωδικαστικά την υπόθεση, ωστόσο η ίδια ισχυρίζεται ότι απέρριψε το Επταψήφιο ποσό αποζημίωσης που της πρόσφεραν. Το κανάλι, από τη μεριά του, υποστηρίζει ότι η Τάνταρος δεν είναι θύμα, αλλά μια καιροσκόπος, η οποία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση της πρώην συναδέλφου της Γκρέτσεν Κάρλσον εναντίον του Είλς και του Fox, με τις ίδιες κατηγορίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved