Exclusive Flashback στη βάφτιση της Αφροδίτης Λιάντου με νονές, Ναταλία Τσαλίκη και Ηρώ Μπέζου
NDP PHOTO AGENCY
Back To the Future

Exclusive Flashback στη βάφτιση της Αφροδίτης Λιάντου με νονές, Ναταλία Τσαλίκη και Ηρώ Μπέζου

Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega "Η γη της ελιάς", Αφροδίτη Λιάντου εκτός από διάσημους γονείς, έχει και διάσημες νονές. 

Η "Μυρτάλη" που έκλεψε καρδιές τη σεζόν που μας πέρασε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που συνεχίζεται και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας από τη γέννησή της.

Η μητέρα της Εβελίνα Παπούλια εκείνη την εποχή πρωταγωνιστούσε στην σούπερ επιτυχία "Δύο Ξένοι" και ο πατέρας της Γιώργος Λιάντος ήταν επίσης πολύ γνωστός ηθοποιός και μια από τις ωραιότερες φωνές έχοντας κάνει εκατοντάδες μεταγλωττίσεις.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Εβελίνα Παπούλια η εγκυμοσύνη της τους οδήγησε στο να κάνουν πολιτικό γάμο αρχικά και στη συνέχεια θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση της μικρής που πήρε το όνομα Αφροδίτη Μαρία Λιάντου.

«Δεν ήταν να παντρευτούμε. Κάναμε πρώτα πολιτικό με τον Γιώργο. Είχε διαδικασία απίστευτη η αναγνώριση του παιδιού. Δεν ήταν στα πλάνα μας. Ο θρησκευτικός έγινε εξαιτίας της βάφτισης. Έτσι έγινε, πολύ απλά, όχι με ιδιαίτερη σκέψη και ωριμότητα. Ούτε εκείνος μπορούσε να ζήσει με τα δικά μου ελαττώματα. Ο γάμος μας ήταν σαν πάρτι. Με τον Γιώργο, χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, νομίζω έτσι είχε συμβεί. Το σημαντικό ήταν το παιδί. Είχαμε τσακωθεί πριν τον γάμο… Παντρευτήκαμε και ήμασταν του τρελού. Το παλέψαμε με τον Γιώργο, αλλά δεν μας βγήκε» έχει πει χαρακτηριστικά πριν λίγα χρόνια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Και αυτό το πάρτι βρήκαμε ψάχνοντας στα αρχεία μας ανακαλύπτοντας πως η μικρή Αφροδίτη Μαρία είχε δύο διάσημες νονές.

Βλέπετε, ήταν η Ναταλία Τσαλίκη και η κόρη της Ηρώ Μπέζου (παιδί και η ίδια τότε) που ανέλαβαν να βάλουν το λάδι στη μικρούλα στα τέλη του Ιουνίου του 2000 στην Επίδαυρο, όπου είχε εξοχικό ο πατέρας της και ήταν το μέρος που επέλεξαν τόσο για την βάφτιση, όσο και για τον θρησκευτικό γάμο τους που κράτησε μόλις ενάμιση χρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved