Blast from the past! Τις ξέρετε όλες αλλά μάλλον αναγνωρίζετε μόνο τη Μενεγάκη! Σπαζοκεφαλιά;
Back To the Future

Blast from the past! Τις ξέρετε όλες αλλά μάλλον αναγνωρίζετε μόνο τη Μενεγάκη! Σπαζοκεφαλιά;

Η σπάνια φωτό που μόλις αντικρίσατε είναι από το μακρινό 2005, με την Ελένη Μενεγάκη να βγάζει αναμνηστική φωτογραφία με τις νικήτριες τίτλων ομορφιάς του 16ου διαγωνισμού Ομορφιάς που οργάνωνε ο ΑΝΤ1.

Οι κυρίες της φωτογραφίες πέραν της Ελένης Μενεγάκη που παραμένει ίδια και απαράλλακτη μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια, έχουν αλλάξει τελείως μετά από τόσο καιρό. Παραμένουν πανέμορφες όμως έχουν αλλάξει ριζικά την εμφάνισή τους.

Ο λόγος για τις Κατερίνα Ευαγγελινού, Κατερίνα Στικούδη και Ευαγγελία Αραβανή οι οποίες είχαν κατακτήσει τους κορυφαίους τίτλους ομορφιάς εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα η Ευαγγελινού είχε αναδειχθεί Μις Γιανγκ, η Κατερίνα Στικούδη Μις Ελλάς 2005 και η Κατερίνα Ευαγγελινού Σταρ Ελλάς 2005.

Εκτός από την Κατερίνα Στικούδη που έγινε και μανούλα προσφάτως αποκτώντας την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, η Ευαγγελία Αραβανή αφοσιώθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση με πολύ μεγάλες επιτυχίες ενώ η Κατερίνα Ευαγγελινού συνεχίζει να είναι περιζήτητη στον χώρο του μόντελινγκ.

Την Κατερίνα Στικούδη άλλωστε την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ στο πλατό του J2US να παρουσιάζει τα backstage του σόου, δίπλα στα ζευγάρια που διαγωνίζονται. Όσο για τις υπόλοιπες δύο, η μεν Ευαγγελία απέχει για λίγο από τη μικρή οθόνη ενώ η Κατερίνα Ευαγγελινού δεν λέει να αποχωριστεί τα catwalks.

Όλες τους έχουν χαράξει πολύ σημαντική πορεία στον χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης και έχουν πολλά να διηγηθούν για την καριέρα τους μέχρι σήμερα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφιές:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved