Η μικρούλα της φωτό είναι πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σειρά και θέλει να μείνει για πάντα παιδί!
Back To the Future

Η μικρούλα της φωτό είναι πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σειρά και θέλει να μείνει για πάντα παιδί!

Αν την προσέξεις καλά θα διαπιστώσεις ότι ελάχιστα έχει αλλάξει από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι. Πάντως, το χρώμα στα μαλλιά και τη λατρεία για τα παγωτά δεν τα άλλαξε ποτέ... 

Ο λόγος για τη Φωτεινή Μπαξεβάνη που ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από τότε που ήταν παιδί. Χαριτωμένη, ναζιάρα και φλερτάροντας με τον φωτογραφικό φακό, η ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» η οποία πάει για δεύτερη σεζόν στις παιδικές φωτό της δεν μοιάζει να έχει αλλάξει και πολύ σχέση με σήμερα.

Άλλωστε, η ίδια παραδέχεται ότι σε πείσμα όλων εκείνη θέλει να μείνει για πάντα παιδί.

mpaxevani-(6).jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός, με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλιά της για τα οποία δέχτηκε... βουνό τις ευχές από φίλους, διαδικτυακούς και μη, ανέβασε αυτή τη σειρά φωτογραφιών από την παιδική της ηλικία και σχολίασε:

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, εγώ θα είμαι πάντα αυτό το παιδί!

Απόδειξη: Ακόμα με ανατριχιάζει το ξυλάκι του παγωτού.

Όσο για την τελευταία θλιμμένη πόζα…ψέμα, θεατρίνα παιδί μου…🤣

Καλό καλοκαίρι παιδιαααά!!».

Πάντως, η Φωτεινή Μπαξεβάνη προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα. Λίγοι γνωρίζουν ότι εκτός από πολύ ταλαντούχα ηθοποιός η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της ως Πέπη, κολλητής φίλης της Σωσώς, στα Εγκλήματα, είναι και πολύ άξια σκηνοθέτρια. Μάλιστα είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της το 2009 κάνοντας το ντεμπούτο της στην Αμερική με το μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Ρrime Νumbers» που είχε ανέβει στη Νέα Υόρκη από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved