Throwback στον γάμο Πετρουλάκη - Ίβιτς: Τα ανάλαφρα μαλλιά, το διαχρονικό νυφικό και η κομψότητα
Back To the Future

Throwback στον γάμο Πετρουλάκη - Ίβιτς: Τα ανάλαφρα μαλλιά, το διαχρονικό νυφικό και η κομψότητα

Πέρασαν 24 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς παντρεύτηκαν και ένωσαν τις ζωές τους και από τότε πολλά έχουν αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν καλοκαίρι του 1999 όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, παρουσία των αγαπημένων τους ανθρώπων.

«Τέρμα δημαρχείου έγινε ο γάμος, στον τελευταίο όροφο, δηλαδή. Και φτάνοντας είδαμε την Πετρουλάκη μαυρισμένη, να κάνει όμορφο κοντράστ στη λευκή μακριά φούστα της και στο λευκό στράπλες μπλουζάκι. Φορούσε χρυσαφί πέδιλα και κρατούσε τόσο σφιχτά την ανθοδέσμη με τα λευκά μπουμπούκια τριαντάφυλλου που κόντευε να τους βγάλει ευωδιαστό ροδόνερο!», ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα για τον γάμο που είχε συζητηθεί πολύ.

petroulaki-ivits-(5).webp

Τα χρόνια πέρασαν, ο Ίλια Ίβιτς και η Ελένη Πετρουλάκη κατάφεραν να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια με τα παιδιά τους να αποτελούν μέχρι και σήμερα την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Κάνοντας ένα throwback, βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο τους το 1999, στις οποίες θα δείτε το διαχρονικό νυφικό που είχε επιλέξει η γνωστή γυμνάστρια, η οποία είχε χτενίσει ανάλαφρα τα μαλλιά της και χωρίς πολλές πολλές υπερβολές, δημιουργώντας ένα look που θυμίζει το σήμερα.

Δείτε τους στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved