H retro φωτογραφία της Μενεγάκη από τα 80s! Μελαχρινή και με φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Back To the Future

H retro φωτογραφία της Μενεγάκη από τα 80s! Μελαχρινή και με φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Mία απίθανη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, από τα late 80s, όταν ακόμα δεν ήταν η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού της χώρας μας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, οι θαυμαστές της ανέβασαν σε fan page μία φωτογραφία της από το παρελθόν, όταν ακόμα η ίδια έκανε όνειρα για την καριέρα που ήθελε να χτίσει και που τελικά πήγε καλύτερα από ό,τι ίσως θα περίμενε!

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η όμορφη παρουσιάστρια ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της ένα χαριτωμένο αγοράκι που δεν είναι άλλο από τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο με τον οποίο έχουν διαφορά ηλικίας 16 χρόνια.

Η Ελένη έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό της αδελφό και όπως θα δείτε και στη ρετρό χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από το οικογενειακό άλμπουμ της παρουσιάστριας, τον κρατάει τρυφερά και στοργικά, γεγονός που δείχνει το πόσο πολύ τον αγαπάει και τον νοιάζεται.

Όσο για το λουκ της παρουσιάστριας στη συγκεκριμένη φωτό, δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθεί τη μόδα εκείνης της εποχής καθώς απεικονίζεται να φοράει μία βελουτέ μοβ μπλούζα που είχε συνδυάσει με μαύρη μίντι φούστα. Η Ελένη τότε, στο συγκεκριμένο φωτογραφικό «κλικ» δεν ήταν παραπάνω από 19 χρονών και φυσικά δεν είχε υιοθετήσει ακόμα το ξανθό έντονο χρώμα στα μαλλιά της που έχει γίνει συνώνυμο της γοητείας της τα τελευταία χρόνια.

Δείτε παρακάτω τη σπάνια αυτή φωτογραφία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved