Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός - Την αναγνωρίζετε;
Back To the Future

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός - Την αναγνωρίζετε;

Σήμερα είναι, αναμφισβήτητα, μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της. Όπως όλοι μας όμως, υπήρξε κι αυτή παιδί!

Η ίδια, θυμάται με μεγάλη χαρά και νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια κι έτσι πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, είχε επιλέξει να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της από τότε που πήγαινε σχολείο!

Ο λόγος φυσικά για την Σμαράγδα Καρύδη, η οποία ήταν κούκλα από μικρή, αν κρίνουμε από το στιγμιότυπο που είδαμε!

smaragda_karidi_official_1600081885_2397983114323699989_293987254.jpg

«Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια. Εδώ απαγγέλλω το ποίημά μου γι΄αυτό κι έχω πιάσει ύφασμα φορέματος. Σίγουρα γύριζα και σούστα αριστερά - δεξιά με το ρυθμό. Ήταν για μια Μαργαρίτα που δε μπορεί να διαβάσει άλφα βήτα... Πολύ συγκινητικό. 🌼 Εσείς θυμάστε κανένα ποίημα που είπατε στο σχολείο; #backtoschool», είχε γράψει όταν είχε ανεβάσει την σχετική φωτογραφία η Σμαράγδα Καρύδη.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CFHWO_6pikV/

Θυμίζουμε πως η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Όταν ήμουν μικρότερη πάθαινα πανικό και έλεγα δεν αρέσουμε καθόλου και είμαστε χάλια. Τώρα το υπερβαίνω. Αυτοί που με ξέρουν, με καταλαβαίνουν αμέσως, δεν είμαι μουντρούχα που δε μιλάει, εκφράζω πολύ καλά ό,τι θέλω και είμαι πολύ ανοιχτή με όλους. Το πρώτο μου μέλημα είναι να νιώσουν οι ηθοποιοί άνετα, ανοιχτοί και καλά για να βγάλουν και το καλύτερό τους. Όταν έχει πάει καλά η παράσταση φεύγεις ξεκούραστος, ενώ το θέατρο έχει πραγματικά μια κούραση. Έχει ένα μόνιμο άγχος όλη μέρα, ενώ το γύρισμα είναι διαφορετικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved