Ελένη Ανουσάκη, 60 χρόνια πριν - Όταν παραλίγο να συλληφθεί για το αποκαλυπτικό της φόρεμα
Back To the Future

Ελένη Ανουσάκη, 60 χρόνια πριν - Όταν παραλίγο να συλληφθεί για το αποκαλυπτικό της φόρεμα

Έχουν περάσει 60 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Ελένη Ανουσάκη παραλίγο να συλληφθεί λόγω του αποκαλυπτικού φορέματος που είχε επιλέξει να φορέσει, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το 1960 και μέχρι το 1965 ονομαζόταν Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου.... Τότε, υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις κοσμικές στήλες και πλήθος ανθρώπων της showbiz έκαναν «παρέλαση» εκεί και φωτογραφιζόντουσαν και έπειτα οι φωτογραφίες τους κοσμούσαν τις στήλες των περιοδικών της εποχής.

anoysaki90.jpg

Το 1964, η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη είχε καταφέρει να γίνει το talk of the town.

Η ίδια είχε πραγματοποιήσει μια πολύ τολμηρή για την εποχή εμφάνιση, αφού εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ με ένα μαύρο φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ.

Ελένη Ανουσάκη: «Μισώ αυτή την τηλεόραση»

eleni-anoysaki-toples.jpg

Για την εμφάνισή της αυτή, παρενέβη εισαγγελέας, ο οποίος μέσω αστυνομικών, την προειδοποίησε ότι θα συλλαμβάνονταν για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

«Η ατμόσφαιρα είχε πάρει μια τέτοια διονυσιακή τροπή, που ο Εισαγγελεύς αναγκάστηκε με τρόπο να συστήσει στην ορχήστρα να παύσουν οι ημίγυμνες αυτές επιδείξεις», έγραφαν τότε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

b92ec4aca4ae496fb2be58d11574af1d.jpg

Εκείνη, συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των Αρχών και την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε με άλλο ρούχο, σίγουρα όχι τόσο αποκαλυπτικό, ωστόσο, οι φωτορεπόρτερ είχαν προλάβει να την απαθανατίσουν την προηγούμενη ημέρα και οι φωτογραφίες της με το σέξι φόρεμα δημοσιεύτηκαν.

Θυμίζουμε ότι η Ελένη Ανουσάκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1950. Ήταν το μωρό που κρατούσε η Ελένη Χατζηαργύρη στην ταινία Αμάρτησα για το παιδί μου. Πρωταγωνιστής ήταν ο πατέρας της.

Διαβάστε επίσης:

Ανουσάκη: «Όταν η μητέρα μου ήταν στη φυλακή, πήγαινα και την έβλεπα. Κοιμόμουν κιόλας εκεί»

Ελένη Ανουσάκη: Τα πρώτα χρόνια καριέρας, η γνωριμία με τον Σινάτρα & η συνεργασία με τον Κουίν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved