Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Για ψώνια στο Κολωνάκι! Σπάνια κοινή εμφάνιση
Gossip Cam

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Για ψώνια στο Κολωνάκι! Σπάνια κοινή εμφάνιση

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι full in love, όμως, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια βέβαια αρκετές φορές αναφέρεται στον σύντροφό της, μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, Ευτυχείτε, χωρίς όμως να μας λέει και πολλές ζουμερές λεπτομέρειες.
Πριν από λίγο καιρό και πριν ακόμα αρχίσουν οι ζέστες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, εντόπισε και απαθανάτισε το ζευγάρι, σε μία από τις σπάνιες κοινές τους εξόδους, στο Κολωνάκι, όπου και πήγαν για να κάνουν τα ψώνια τους.


Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το ζευγάρι είναι πάνω από δύο χρόνια μαζί και ζει κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν επιλέξει από κοινού να κρατούν τους πάντες και τα πάντα μακριά από τη σχέση τους, θέλοντας απερίσπαστοι να ζήσουν τον έρωτά τους.

Λατρεύουν τα ταξίδια και τις εξορμήσεις στη θάλασσα, ειδικά τα καλοκαίρια, γι΄αυτό και πρόσφατα βρέθηκαν στη Μύκονο για να περάσουν εκεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τώρα όμως, ειδικά μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν που η Κατερίνα Καινούργιου θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, σίγουρα θα οργανώσουν και ένα πιο μεγάλο ταξίδι.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved