Ορέστης Τσανγκ - Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Δύο πρώην Survivors περιπλανιούνται στο... Σύνταγμα!
Gossip Cam

Ορέστης Τσανγκ - Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Δύο πρώην Survivors περιπλανιούνται στο... Σύνταγμα!

Ο Ορέστης Τσανγκ και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης οι οποίοι έζησαν απίθανες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο που θα θυμούνται για πάντα στη ζωή τους, ως παίκτες του Survivor, έχουν διατηρήσει σχέσεις μέχρι και σήμερα. 

Ο γνωστός "Κινέζος Θεσσαλονικιός" όπως του αρέσει να τον αποκαλούν και ο Κύπριος παρουσιαστής ταξιδιωτικών εκπομπών σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους βρέθηκαν στην Αθήνα και είχαν προφανώς πολλά να πουν.

Μην ξεχνάμε ότι έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που συγκατοικούσαν στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο και έκαναν κοινό αγώνα επιβίωσης, άλλοτε σε ευχάριστο κλίμα και άλλοτε έχοντας να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

Ακόμα και αυτές, όμως, τις θυμούνται σήμερα με πολύ γλυκό τρόπο καθώς το Survivor υπήρξε μία πολύ δυνατή εμπειρία που γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν πρόκειται να ξαναζήσουν.

Οι δύο φίλοι, ο ένας από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κύπρο, έδωσαν ραντεβού στην καρδιά της Αθήνας και απόλαυσαν τον περίπατό τους στο Σύνταγμα μιλώντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον, σαν να μην πέρασε μία μέρα από τότε που ήταν... συγκάτοικοι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την κοινή τους βόλτα στο Σύνταγμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved