Λάμπρος Φισφής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη γυναίκα του! (Photos)
Gossip Cam

Λάμπρος Φισφής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη γυναίκα του! (Photos)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε στην καρδιά των βορείων προαστίων τον Λάμπρο Φισφή, με τη γυναίκα του, Σάρα Τοσκάνο, να πραγματοποιούν τα ψώνια τους. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 στην Πορτογαλία και από τότε ζουν μαζί και είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι μαζί, αν και δεν πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει και δυο παιδάκια.

Ο γνωστός stand-up comedian, που γνωρίσαμε μέσα από το "Κάψε το Σενάριο" και πλέον είναι συμπαρουσιαστής της Βίκυς Καγιά στο Dancing with the stars, Λάμπρος Φισφής και η γυναίκα του Σάρα Τοσκάνο, δασκάλα χορού με καταγωγή από την Πορτογαλία, πραγματοποίησαν τη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, με σκοπό να αγοράσουν πράγματα, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τις μέρες των Χριστουγέννων και πριν φυσικά ο Λάμπρος Φισφής νοσήσει από κορονοϊό, όπως είχε ανακοινώσει και ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Φισφής: Οι παραστάσεις στο θέατρο είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που δίνω για να φάνε τα παιδιά μου

Λάμπρος Φισφής: «Η κανονική μου ηλικία είναι 38, έχω όμως ψυχή 80χρονου»

DWTS: Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ever της Καγιά – Η ατάκα του Φισφή (Video & Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved