Φισφής: Οι παραστάσεις στο θέατρο είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που δίνω για να φάνε τα παιδιά μου
Showbiz

Φισφής: Οι παραστάσεις στο θέατρο είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που δίνω για να φάνε τα παιδιά μου

Ο Λάμπρος Φισφής εκτός από επιτυχημένος stand up comedian, είναι σύζυγος και μπαμπάς.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν ασχολείται με τα παιδιά του όσο θα ήθελε αλλά και για το αν έχει κάνει πρόσφατα έκπληξη στη σύζυγό του.

Είσαι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένος με τη Σάρα και έχετε αποκτήσει δύο κόρες, 6 και 3 ετών. Πώς είναι να ζεις σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες;

Δεν ξέρω, έχω φύγει από το σπίτι. Είπα «πάω να πάρω τσιγάρα» και πέρασαν πέντε χρόνια από τότε!

Με τα παιδιά σου ασχολείσαι όσο θα ήθελες;

Είμαι full time μπαμπάς. Το ακούν συνήθως αυτό και λένε «δηλαδή αλλάζεις και πάνα;». Για κάποιον λόγο στην Ελλάδα το να αλλάξεις πάνα στο μωρό ισοδυναμεί με το να οδηγήσεις πύραυλο για να πας στη Σελήνη. Ο κόσμος το θεωρεί υπέρτατο επίτευγμα και ουσιαστικά είναι από τα πιο απλά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας γονιός. Και το κάνει επτά με οκτώ φορές την ημέρα. Για να είμαστε ειλικρινείς, για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι στο να μεγαλώνεις παιδιά είναι το να φάνε και να κοιμηθούν. Οι παραστάσεις που κάνω στο θέατρο είναι τίποτα μπροστά στις παραστάσεις που δίνω για να φάνε τα παιδιά μου μια μπουκιά φαγητό. Εκεί επιστρατεύω ό,τι υπάρχει σε θεατρικότητα.

Μια ρομαντική έκπληξη που έκανες τελευταία στη σύζυγο σου;

Εδώ μπορείς να γράψεις ότι ο Λάμπρος έκανε ένα κενό είκοσι λεπτών σκεπτόμενος ποια ήταν η τελευταία ρομαντική κίνηση προς τη σύζυγο του. Τελικά δεν απάντησε ποτέ!

Στα σοβαρά;

Στα σοβαρά, το πρωί της περασμένης Τετάρτης ασχολήθηκα πάρα πολύ με το να της φτιάξω ένα καλό αφρόγαλο. Κι αυτό το θεωρώ αρκετά ρομαντικό γιατί δεν κατανοείς πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις το αφρόγαλο!

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Ο Φισφής στο gossip-tv: «Η τηλεόραση είναι μία δύναμη που δεν βρίσκεις σε άλλα πράγματα»

Η Λαμπροπούλου στο gossip-tv: «Η ηθοποιία δεν είναι το φόρτε μου, πιο πολύ μου αρέσει η παρουσίαση»

Η Βίκυ Καγιά στο gossip-tv: «Το GNTM το άφησα πίσω μου συνειδητοποιημένα, δεν μου λείπει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved