Ο Φισφής στο gossip-tv: «Η τηλεόραση είναι μία δύναμη που δεν βρίσκεις σε άλλα πράγματα»
Showbiz

Ο Φισφής στο gossip-tv: «Η τηλεόραση είναι μία δύναμη που δεν βρίσκεις σε άλλα πράγματα»

Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το DWTS, για το ποιο είναι το αγαπημένο του ζευγάρι αλλά και για το αν έχει κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση.

Ο Λάμπρος Φισφής από μικρή ηλικία είχε αποφασίσει ότι ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο και συγκεκριμένα με το stand up comedy. Ο ίδιος παρόλο που ποτέ δεν έκανε θεατρικές σπουδές κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Το 2010-2011 προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Mega, η σειρά «Η γενιά των 592 ευρώ», η οποία σειρά ήταν σενάριο του Λάμπρο Φισφή. Αυτή ήταν η αρχή για μια λαμπρή καριέρα.

Ο Λάμπρος «παρουσίασε» τον εαυτό του μέσα από το «Κάψε το σενάριο» και έτσι τον λατρέψαμε, αφού οι ατάκες του, μάς χάρισαν άφθονο γέλιο. Τώρα τον απολαμβάνουμε μέσα από το «Dancing with the stars» ως παρουσιαστή στο πλευρό της Βίκυς Καγιά.

Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το «Dancing with the stars», για το ποιο είναι το αγαπημένο του ζευγάρι αλλά και για το αν έχει κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση.

Τι σε έκανε να απαντήσεις θετικά στο να συμμετέχεις ως παρουσιαστής στο «Dancing with the stars» δίπλα στην Βικύ Καγιά;

Ήταν όλο ένα ναι εξαρχής, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για πιθανό όχι. Μου αρέσει πολύ η παρουσίαση και μου αρέσει πάρα πολύ όλο αυτό που έχει χτιστεί. Μιλώντας με την παραγωγή και το όραμα που είχαν, ήταν κατευθείαν θετική η απάντηση γιατί όλα φαινόντουσαν προσεγμένα, σωστά και δουλεμένα. Αυτό είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν το έχω ζήσει πολλές φορές στην ελληνική τηλεόραση, ένα μέγεθος παραγωγής τέτοιο και όλα να δουλεύουν ρολόι και φυσικά όταν γνώρισα και την Βίκυ Καγιά μέσα από την οντισιόν που έκανα, ήταν ένα ‘’όλα τέλεια θα περάσουμε ωραία’’.

Σε άγχωσε καθόλου; Γιατί από την σκήνη του θεάτρου τα τελευταία χρόνια, ξαφνικά βρέθηκες και πάλι στην τηλεόραση.

Πάντα υπάρχει άγχος και καλό είναι να υπάρχει για να σε κρατάει σε εγρήγορση, να είσαι συνεχώς έτοιμος και να μην χαλαρώνεις ποτέ. Η παρουσίαση ουσιαστικά σε αυτό το σόου, είναι σαν να είσαι ένας οικοδεσπότης και η θεωρία είναι να κάνεις πράξη τους πάντες να φανούν καλοί. Είμαστε εδώ για τους χορευτές μας, για τους celebrities, για τους κριτές, για το κοινό αλλά και για τους τηλεθεατές, αυτή είναι η δουλειά του οικοδεσπότη, δεν έχει να κάνει με το τι είσαι εσύ και το τι θες να κάνεις εσύ. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τους άλλους να λάμψουν.

Κάποιο αγαπημένο ζευγάρι έχεις;

Είναι όλοι αγαπημένοι μου, δεν υπάρχει αυτό που ζω (γέλια). Δεν το λέω για αστείο όμως είναι κυριολεκτικό. Μετά από ενάμιση μήνα δουλειάς και γνωρίζοντας τα παιδιά κάθε μέρα και πιο πολύ σαν ανθρώπους και σαν προσωπικότητες, είναι όλοι τόσο καλοί που δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Και για αυτό κάθε εβδομάδα γίνεται όλο και πιο δύσκολη η αποχώρηση γιατί έχεις περάσει συν μία εβδομάδα με όλους άρα σε στεναχωρεί όλο κι πιο πολύ.

Μετά το σόου χορού έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι τηλεοπτικά;

Μακάρι να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Η τηλεόραση πάντα μου άρεσε, μου αρέσουν τα πρότζεκτ της, μου αρέσει η δύναμη της τηλεόρασης που μπορεί να σε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να διασκεδάσει τον κόσμο. Είναι μία δύναμη που δεν βρίσκεις σε άλλα πράγματα οπότε μακάρι να προκύψει κάτι και να το κάνω.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

Η Λαμπροπούλου στο gossip-tv: «Η ηθοποιία δεν είναι το φόρτε μου, πιο πολύ μου αρέσει η παρουσίαση»

Η Βίκυ Καγιά στο gossip-tv: «Το GNTM το άφησα πίσω μου συνειδητοποιημένα, δεν μου λείπει»

Οι δημόσιες αγκαλιές του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία Μερκούρη (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved