Η Λαμπροπούλου στο gossip-tv: «Η ηθοποιία δεν είναι το φόρτε μου, πιο πολύ μου αρέσει η παρουσίαση»
Showbiz

Η Λαμπροπούλου στο gossip-tv: «Η ηθοποιία δεν είναι το φόρτε μου, πιο πολύ μου αρέσει η παρουσίαση»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν είναι θετική να επιστρέψει στην τηλεόραση όσο αναφορά την ηθοποιία. 

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είναι παρουσιάστρια και χορογράφος και την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 «3,2,1». Στο ενεργητικό της βέβαια έχει και κάποιες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Η παρουσιάστρια και χορεύτρια, αποσύρθηκε για αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα καθώς επέστρεψε στη γενέτειρά της, την Καβάλα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το σόου χορού του Star, «Dancing with the stars».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και αναφέρθηκε στο «Dancing with the stars» όπου και συμμετέχει ως κριτής αλλά και στο αν είναι θετική να επιστρέψει στην τηλεόραση όσο αναφορά την ηθοποιία.

Τι σας έκανε να πείτε ναι ώστε να είστε κριτής σε αυτό το σόου;

Σαφέστατα το ότι ήταν πάνω στο αντικείμενό μου και βέβαια οι συνεργάτες μου.

Πώς νιώθετε την ώρα που κρίνετε κάποιον διαγωνιζόμενο; Διότι, όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι επαγγελματίες.

Είναι δύσκολη η θέση μας γιατί είναι ερασιτέχνες και δεν μπορούμε να κρίνουμε σαν να έχουμε μπροστά μας επαγγελματίες. Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε δίκαιοι γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, κάθε εβδομάδα βλέπουμε διαφορές, προσπαθούν, έχουν πρόοδο, εξέλιξη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Δεν κρύβω ότι εγώ αυτό που περιμένω να δω από αυτό το σόου χορού είναι πρόοδο και εξέλιξη.

Σας ενοχλεί όταν ορισμένοι διαγωνιζόμενοι αμφισβητούν την κριτική που να κάνετε;

Όχι δεν ενοχλούμαι διότι έχουμε δημοκρατία, ο καθένας έχει την άποψή του απλά θεωρώ ότι είναι καλό να ακούμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Έχετε ξεχωρίσει κάποιο ζευγάρι;

Το δεκάρι το έδωσα πάρα πολύ νωρίς, η Χριστίνα Βραχάλη με έκανε και το έβαλα.

Το μετανιώσατε; Γιατί είδαμε ότι απογοητευτήκατε με τη νέα χορογραφία της Χριστίνας

Καθόλου απλά αυτή η φορά δεν ήταν η καλύτερη της, ίσως αυτό το είδος χορού (Χάλι Γκάλι), να μην της ταιριάζει τόσο πολύ όσο αυτό που είχα δει.

Η τηλεόραση σας έχει λείψει καθόλου ως προς την ηθοποιία;

Όχι δεν μου έχει λείψει ως προς την ηθοποιία. Παρόλο που το έχω σπουδάσει, δεν το αγαπώ πολύ, δεν είναι το φόρτε μου, πιο πολύ το έκανα για να υποστηρίξω τα μιούζικαλ που έκανα στο θέατρο, έτσι ώστε να μπορώ να έχω και ρόλο και χορό και παράλληλα έκανα και τραγούδι.

Δηλαδή αν σας γίνει μία τηλεοπτική πρόταση για κάποια σειρά, θα αρνηθείτε;

Σαν guest ναι θα πήγαινα αλλά να παίζω συνέχεια σε ένα σίριαλ δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Πιο πολύ μου αρέσει η παρουσίαση.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Το gossip-tv στα backstage του DWTS! Οι κριτές έστησαν πάρτυ και το έριξαν στο...χορό

DWTS: Η Βίκυ Καγιά με απίθανη χρυσή τουαλέτα - Αποθεώνει στην κάμερα του gossip-tv τον σχεδιαστή

Τάσος Παλαντζίδης: Έκανε Instagram λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS και δες πόσους followers έχει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved