Άννα Βίσση: Τα στιγμιότυπα που δεν είδαμε από τις διακοπές της στην Πάρο!
Gossip Cam

Άννα Βίσση: Τα στιγμιότυπα που δεν είδαμε από τις διακοπές της στην Πάρο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στη Πάρο και απαθανάτισε την Άννα Βίσση σε χαλαρές οικογενειακές στιγμές. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο σπουδαίες και διάσημες τραγουδίστριες, που ανά τα χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που την ακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Άννα Βίσση, φέτος το καλοκαίρι, προσπάθησε να συνδυάσει την δουλειά της με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και οι εμφανίσεις της ήταν πολυάριθμες. Η τραγουδίστρια πέρασε και πολύ χρόνο με την οικογένειά της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες, η ίδια βρέθηκε στην Πάρο, όπουθ βρίσκονταν και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα μαζί με την οικογένειά της, αλλά και η αδερφή της, Νίκη Βίσση. Πλέον, η κόρη της με τα παιδιά και τον σύζυγό της έχουν επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται η βάση τους, ενώ οι καλοκαιρινές στιγμές στην Ελλάδα, τους έχουν μείνει αξέχαστες.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv είχε βρεθεί στο νησί και απαθανάτισε την Άννα Βίσση μαζί με την αδερφή της, Νίκη, αλλά και τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα να περνούν ήρεμες και χαλαρές στιγμές. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερίς τους πραγματοποίησαν εξόρμηση με σκάφος, για να απολαύσουν όλες τις παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού. Η τραγουδίστρια, ντυμένη με ροκ outfit, απολάμβανε την καλοκαιρινή ημέρα. ενώ το μαύρο της καπέλο, έκλεβε φυσικά τις εντυπώσεις!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved