Μπέττυ Αρβανίτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο με τον σύντροφο της ζωής της Βασίλη Πουλαντζά
Gossip Cam

Μπέττυ Αρβανίτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο με τον σύντροφο της ζωής της Βασίλη Πουλαντζά

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στον κόσμο του κινηματογράφου αλλά και του ελληνικού θεάτρου αποτελεί η Μπέτυ Αρβανίτη, όμως το ίδιο σημαντικός στον καλλιτεχνικό κόσμο είναι και ο σύντροφος ζωής της, Βασίλης Πουλαντζάς.

Το ζευγάρι που έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προσφάτως έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση, στο Ηρώδειο, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Πέρσες» του Δημήτρη Καραντζά στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Ρένη Πιττακή, Χρήστος Λούλης, Γιώργος Γάλλος, Μιχάλης Οικονόμου, Γιάννης Κλίνης, Αλεξία Καλτσίκη, Θεοδώρα Τζήμου, Αινείας Τσαμάτης, Ηλίας Μουλάς, Μάνος Πετράκης, Τάσος Καραχάλιος, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Πούλιος.

Το ζευγάρι που είναι μαζί πολλές δεκαετίες και έχει αφοσιωθεί στην τέχνη του θεάτρου, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά και φυσικά το θέαμα που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Πουλαντζάς, αν και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- θεατρικός παραγωγός και μαζί έχουν εργαστεί αδιάκοπα για πολλά χρόνια στο ελληνικό θέατρο, ανεβάζοντας μοναδικές παραστάσεις.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο με τους ξεχωριστούς ρόλους στους οποίους την απολαύσαμε, από τότε που ήρθε στον κόσμο ο εγγονός της Ερμής, γιος του συγγραφέα γιου της Αλέξη Σταμάτη και της ηθοποιού Εύας Σιμάτου βιώνει τον πιο όμορφο ρόλο της τεράστιας καριέρας και χορτασμένης ζωής της.

«Οι Δευτέρες είναι πλέον αφιερωμένες στον Ερμή. Δεν τις χαλαλίζω για κανέναν. Περιμένω σαν τρελή να δω αυτή την αθωότητα και τη γλυκιά πονηριά μαζί. Και βλέπεις πώς στήνεται το παιχνίδι της ανθρώπινης ψυχής. Ξέρω, βέβαια, ότι δεν θα μάθω ποτέ τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Ναι, αυτή περιέργεια μου δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ. Και πρόκειται για ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Τόσο σημαντικό...», είχε πει σε συνέντευξή της η Μπέττυ Αρβανίτη μην κρύβοντας την τεράστια αδυναμία που έχει στον μικρούλη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά θεάτρου που απόλαυσαν η ηθοποιός και ο Βασίλης Πουλαντζάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved