Ιωάννα Σιαμπάνη: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της, μόλις ένα μήνα μετά τον τοκετό!
Gossip Cam

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της, μόλις ένα μήνα μετά τον τοκετό!

Τη χαρά της μητρότητας απολαμβάνει εδώ και έναν μήνα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία δεν αποχωρίζεται ούτε στιγμή τον πρίγκιπά της, τον νεογέννητο γιο της. 

Η όμορφη influencer και fashion expert, έφερε στον κόσμο στις 5 Οκτωβρίου το μωρό της και από εκείνη την ημέρα είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά, όπως βέβαια και ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Η Ιωάννα έχει αφοσιωθεί πλήρως στον νέο της ρόλο και δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα, παρ' όλο που όπως κάθε νέα μανούλα, αντιμετωπίζει αϋπνίες και αρκετή κούραση λόγω του απαιτητικού ωραρίου που έχουν τα νεογέννητα.

Δεν παραπονιέται όμως καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό τον χρόνο που περνάει με το μωράκι της, όσο απαιτητικά και αν είναι τα νέα της «καθήκοντα».

Ευτυχώς, δεν είναι καθόλου μόνη. Εκτός από τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο που και εκείνος έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως πατέρας, έχει στο πλευρό της και τη μητέρα της που ως... παλιά, ξέρει να την καθοδηγήσει σωστά για τη φροντίδα ενός μωρού.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ιωάννα Σιαμπάνη σε μία από τις πρώτες της βόλτες με το μωρό της στη φθινοπωρινή λιακάδα έχοντας πάντα μαζί της τη μητέρα της που είναι και ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται περισσότερο από τον καθένα.

Όσο για τη σιλουέτα της νέας μαμάς, αυτή δείχνει να έχει επανέλθει αρκετά, με την ίδια να μη βιάζεται καθόλου να απαλλαγεί από τυχόν κιλά της εγκυμοσύνης που της έχουν απομείνει. Άλλωστε έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την ημέρα του τοκετού και η ίδια έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλα πράγματα.

Δείτε φωτογραφίες της νέας μανούλας με τον πρίγκιπά της σε πάρκο στη Γλυφάδα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved