Ιωάννα Σιαμπάνη: Το δώρο που δέχτηκε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την γέννηση του γιου της!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το δώρο που δέχτηκε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την γέννηση του γιου της!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύζυγος της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος  έγιναν πριν λίγες μέρες γονείς και ήδη βρίσκονται με τον νεογέννητο γιο τους στο σπίτι!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο πρίγκιππάς τους ήρθε στη ζωή και τους άλλαξε όλη τους τη ζωή, ενώ πλέον ο μικρούλης είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη λίγες ώρες μετά τον τοκετό πόσταρε μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τηνη ίδια να κρατά στην αγκαλιά της το παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από μερικούς μήνες. Ανάμεσα στα σχόλια των celebrities κάτω από την δημοσίευσή της ήταν και εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία της είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Να σας ζήσει το αγγελούδι, ξαδέρφη".

Ο συγκεκριμένος προσδιορισμός φυσικά και δεν ήταν τυχαίος, μιας και οι σύζυγοι των δυο γυναικών, ο Τζίμης και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αντίστοιχα είναι μεταξύ τους πρώτα ξαδέρφια. Η γλυκύτατη μανούλα από το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τον μπέμπη και τον άντρα της και ανάμεσα στα δώρα που δέχτηκε για την γέννα, ήταν και εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου...

Δείτε στην παρακάτω gallery το δώρο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved