Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Ισμήνη Καλέση! Δείτε πώς είναι σήμερα!
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Ισμήνη Καλέση! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Η Ισμήνη Καλέση έχει διαγράψει μία μοναδική πορεία στον χώρο της υποκριτικής όμως πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε ταινία, θέατρο ή τηλεόραση... 

Ευτυχώς όμως που ο φωτογραφικός φακός μερικές φορές έχει και τα τυχερά του και συναντά τυχαία celebrities. Και αυτή τη φορά συνάντησε την Ισμήνη Καλέση σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει τα ψώνια της.

Φορώντας ένα κατακόκκινο, πολύ σικάτο φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με λεοπάρ ψηλοτάκουνα παπούτσια, η γνωστή ηθοποιός εθεάθη να βγαίνει από το εμπορικό κέντρο, έχοντας ολοκληρώσει τη σύντομη περιήγησή της στα μαγαζιά. Μία συνήθεια που φαίνεται να αγαπά πολύ. Άλλωστε, και μόνο η κομψή εμφάνισή της μαρτυρά πως η Ισμήν Καλέση έχει λατρεία για τη μόδα και υψηλή αίσθηση του στυλ.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή: «Μόλις παντρεύτηκα, στα 18 μου, πέθανε ο πατέρας μου, ίσα που πρόλαβε να με δει ως ηθοποιό στο “Λούνα παρκ”. Το σύζυγό μου ο πατέρας μου τον λάτρεψε. Ο άνδρας μου από τα 18 μου μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα μου βράχος. Με καμάρωνε και ήταν πολύ πονηρός για να δείξει ζήλια».

Στην ίδια συνέντευξη είχε προσθέσει: «Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα».

Σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι για την ίδια σήμερα να βρει κάποιο ρόλο που να την ενδιαφέρει, η Ισμήνη Καλέση ξεκαθάρισε ότι «Υπάρχουν ρόλοι για εμένα, αλλά δεν πληρώνουν. Δεν είναι ψώνιο η δουλειά μου, πρέπει να βγάζω λεφτά».

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα της στα μαγαζιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved