Ο καιρός κρύωσε και οι celebs βγήκαν για τα φθινοπωρινά τους ψώνια!
Gossip Cam

Ο καιρός κρύωσε και οι celebs βγήκαν για τα φθινοπωρινά τους ψώνια!

Όλο και πιο συχνά ο φωτογραφικός φακός «πέφτει πάνω» σε celebrities που έχουν αρχίσει να αλλάζουν ή να ενισχύουν την γκαρνταρόμπα τους. 

Και τις τελευταίες μέρες, η αλήθεια είναι, ο φακός στάθηκε πολύ τυχερός αφού απαθανάτισε πολλούς επώνυμους στο τρέξιμο για ψώνια ή για χαλαρό shopping therapy στα καταστήματα της επιλογής τους.

Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίσαμε την Κατερίνα Γκαγκάκη με άψογο στυλ να διασχίζει τον δρόμο με φίλη της, λίγη ώρα μετά τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Είδαμε την Ιλένια Ουίλιαμς με το σκυλάκι της να περιμένει για να πάρει καφέ, λίγο αφότου είχε ψωνίσει σε γνωστό κατάστημα υποδυμάτων ένα ζευγάρι παπούτσια που της «γυάλισαν»!

Εντοπίσαμε τη Ναταλί Θάνου με total black σύνολο να ψωνίζει σε φούρνο γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων.

Η Έλενα Παπαβασιλείου έδειχνε χαρούμενη στη βόλτα της για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου και ψώνισε τα πρώτα αναγκαία για τον φθινόπωρο.

Το ίδιο χαρούμενο και χαμογελαστό εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο Σύνταγμα τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα του στα μαγαζιά με συνεργάτες του.

Σε εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων εντοπίσαμε και την Ιώαννα Σρόιτερ με τις κόρες της. Τα κορίτσια του γνωστού anchorman ειδήσεων του Alpha έδειξαν να χαίρονται αυτή τη βόλτα τους καθώς έκαναν ψώνια για τα πρώτα απαραίτητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τον χειμώνα που έρχεται.

Τέλος, στο Κολωνάκι εθεάθη να ψωνίζει και να μιλάει στο ενδιάμεσο στο κινητό της τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου η οποία δείχνει να προτιμάει την αγορά της περιοχής και τα καφέ που υπάρχουν εκεί από ό,τι τα πολύβουα εμπορικά κέντρα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved