Ισμήνη Καλέση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! Δείτε πώς είναι σήμερα
Gossip Cam

Ισμήνη Καλέση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! Δείτε πώς είναι σήμερα

Η Ισμήνη Καλέση υπήρξε η απόλυτη φαντασίωση για τον ανδρικό πληθυσμό τις δεκαετίες του '70 και του '80 αφού με την ομορφιά της και τις τέλειες αναλογίες της κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί.  

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία παραμένει μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα, εδώ και χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας προτιμώντας να αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις της οικογένειας που δημιούργησε.

Γι' αυτό και σπάνια θα τη δει κανείς κάπου δημόσια ή θα την ακούσει σε κάποια συνέντευξή της.

Η Ισμήνη Καλέση σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε, είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή: «Μόλις παντρεύτηκα, στα 18 μου, πέθανε ο πατέρας μου, ίσα που πρόλαβε να με δει ως ηθοποιό στο “Λούνα παρκ”. Το σύζυγό μου ο πατέρας μου τον λάτρεψε. Ο άνδρας μου από τα 18 μου μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα μου βράχος. Με καμάρωνε και ήταν πολύ πονηρός για να δείξει ζήλια».

Στην ίδια συνέντευξη είχε τονίσει: «Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα».

Όσο για τους λόγους που η ίδια έχει αποφασίσει να απέχει από τηλεόραση και θέατρο, είχε ξεκαθαρίσει: «Υπάρχουν ρόλοι για εμένα, αλλά δεν πληρώνουν. Δεν είναι ψώνιο η δουλειά μου, πρέπει να βγάζω λεφτά».

Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved