Σοφία Βόσσου: Στις φυλακές με την κόρη της - Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον κρατούμενο Δημάκη
10650119
Gossip Cam

Σοφία Βόσσου: Στις φυλακές με την κόρη της - Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον κρατούμενο Δημάκη

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε σήμερα (4/5) η Σοφία Βόσσου μαζί με την κόρη της Ερασμία Μάνου προκειμένου να υπογράψει η δεύτερη το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της.

Πραγματοποιήθηκε ο γάμος με σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου, με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Μαμά και κόρη απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr, ο οποίος βρέθηκε εκεί ενώ όπως θα δείτε ήταν και οι δύο ευδιάθετες και χαρούμενες. Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα, οι δύο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, με τη σύμφωνη γνώμη της μαμάς Σοφίας Βόσσου.

manou-vossou-(1).jpg

Η Σοφία Βόσσου με την κόρη της, χαιρέτισε τους ρεπόρτερς.

Να θυμίσουμε πως «Έχω ευχηθεί στο παιδί μου, εγώ το αρραβώνιασα και είμαι τρισευτυχισμένη. Θέλω να είναι καλά όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενη που είναι ερωτευμένη, είμαι χαρούμενη που αρραβωνιάστηκε, είμαι χαρούμενη που βλέπω δυο ανθρώπους να λάμπουν από έρωτα, από αγάπη ουσιαστική. Να είναι καλά και να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί…», είχε αποκαλύψει η Σοφία Βόσσου στο Open Weekend.

Δείτε φωτογραφίες από τις φυλακές στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved